ID2 Solar: Rolluiken op zonne-energie

De zon is de belangrijkste en meest duurzame energiebron die we kennen: zij zorgt voor het leven op deze planeet, ze bepaalt het klimaat, ze doet planten en bomen groeien, ze zorgt voor de waterkringloop, ze verwarmt de bodem, de lucht en het water en … ze laat onze rolluiken functioneren.

Het mag gezegd worden: het vertrouwen in zonne-energie om bepaalde zaken (auto’s, verlichting, machines…) aan te drijven was tot hiertoe steeds erg klein. Met de komst van de zonnepanelen met certificaten en strenge normeringen, kreeg het vertrouwen in zonne-energie een geweldige boost.

Ook in de rolluikenbranche deed de zonne-energie zijn intrede. Weinig fabrikanten promoten het gebruik van zonne-energie in hun rolluiken vanwege de dure kostprijs en het gebrek aan garanties op langere termijn.

Bubendorff is er echter in geslaagd om met ID2 Solar, een betrouwbaar rolluik op zonne-energie te produceren met een zeer lange levensduur EN met een fabrieksgarantie van 7 jaar. Niet enkel op het zonnepaneel, maar ook op de accu die de zonnewarmte en het licht omzet in energie om de motor aan te drijven. Deze revolutionaire nieuwigheid zorgt voor veel belangstelling en, gelukkig ook maar, voor vele nieuwe, tevreden klanten.

Gezien de interessante prijs, is het ID2 Solar rolluik toegankelijk voor iedereen die energiebesparende en milieubewuste maatregelen wil nemen en hiermee zijn woning wil beveiligen en beschermen tegen warmte, koude, licht en ongewenste inkijk.