Vitello-flex schuifbare glazen terrasoverkapping

Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen.

Vitello comfortabele buitenruimte

Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen.De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-Flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. En in een geheel geopend segment kunt u een ladder zetten. Handig voor het schoonmaken van uw overkapping, en u kunt zo ook bij hoger gelegen muren, ramen en goten. Uiteraard kunt u de Vitello-Flex® ook elektrisch uitgevoerd krijgen!

Vitello-Flex

Maak meer gebruik van uw buitenruimte, kies voor Vitello-Flex®. Met deze schuifbare terrasoverkapping van gepatenteerd veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen.

De Vitello-Flex® is vrijwel overal toepasbaar als overkapping van tuin- en dakterras, balkon of aanbouw. De overkapping kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bouw en de omliggende ruimte. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer van te genieten.

Schuifbare overkapping

Een overkapping waardoor het terras vaker en het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen. De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-Flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht open worden geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. In een geheel geopendsegment kunt u een ladder zetten. Handig voor het schoonmaken van uw overkapping en u kunt zo ook bij hoger gelegen muren, ramen en goten. Uiteraard kunt u de Vitello-Flex® ook elektrisch uitgevoerd krijgen bij Van den Eijnde zonwering in Someren! Ook is het natuurlijk mogelijk om de overkapping te voorzien van alle mogelijke opties zoals zonwering, kozijnen, glaswanden, dimbare led-spots en verwarming. Deze overkapping is leverbaar in elke gewenste RAL- kleur.

Wat zijn de maximale afmetingen van een Vitello-Flex veranda?

Bij een overkapping van Vitello-Flex is er geen maximale breedte. De maximale diepte van een veranda is 550cm. Heeft u interesse in een systeem dat breder is dan 700cm dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij maken dan graag een prijs op maat.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom