Cornels overkappingen

Genieten van buiten, met de luxe van binnen! Ook wanneer het weer iets minder is of het vroeg donker is. Met een tuin overkapping van Cornels maak je het comfortabel  en benut je het buitenleven optimaal.

Overkapping tuin

Terrasoverkappingen van de beste materialen dat is waar ze bij Cornels aan denken. Duurzaam op verschillende fronten, weinig onderhoud, deugdelijke materialen en een oog op het milieu. Allen aspecten voor hoogwaardige overkappingen. Een aanwinst voor jouw woning, horeca-onderneming of openbare ruimte.

Zonwering van Cornels

Cornels heeft de perfecte oplossing voor hoogwaardige zonbescherming. Wij bieden stijlvolle en betaalbare producten die ervoor zorgen dat u er bij elk weertype goed bij zit en die ook aan uw wensen voldoen!

Glaswanden van Cornels

Een scala aan verschillende glassystemen voor uw tuin- of terrasdak. Van aangebouwde ramen tot gemotoriseerde borstweringen, Cornels heeft het voor u!

Cornels biedt een reeks van verschillende glazen daksystemen die op maat kunnen worden ontworpen met elke gewenste stijl en vorm. Deze omvatten zowel vaste ramen als bewegende delen die u de vrijheid geven bij het ontwerpen van uw leefruimte buiten.

De mogelijkheden op een rijtje

Huis & tuin – Een huis en een tuin zijn twee heel verschillende dingen, maar ze kunnen één worden met het juiste ontwerp. Door uw buitenruimte te verbinden met de woonruimte die u ter beschikking heeft of door een extra tuinkamer te ontwerpen in een bestaande woning, kunt u altijd genieten van de natuur, welk seizoen het ook is!

Horeca – Een overkapping is een essentieel onderdeel van het horecabedrijf. Of het buiten nu koud, winderig of zonnig is – met een overkapping kunt u altijd in stijl van uw terras genieten! Cornels biedt passende oplossingen voor elke ambiance, zodat elke klant een zo aangenaam mogelijke ervaring heeft terwijl hij/zij blijft dineren. Een overkapping van goede kwaliteit zal ook zowel de capaciteit als de omzet verhogen in vergelijking met andere eetgelegenheden.

Openbare ruimte – Openbare ruimten zijn de perfecte plaats om af te koelen, te ontspannen en van buiten te genieten. Schaduw als het buiten warm is of droog tussen de regenbuien door! Overkappingen maken deze ruimtes veel aantrekkelijker voor sportclubs, winkelcentra, gebedshuizen, dorpspleinen, enzovoort, omdat ze mensen beschermen tegen regen en schaduw bieden op momenten dat u wat verlichting nodig heeft tegen direct zonlicht tijdens de zomer.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom