Gibus terras overkapping op maat

Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen.

Topkwaliteit van Gibus

Gibus streeft samen met haar architecten naar de hoogste creativiteit en laat je dromen uitkomen. Of het bestaande ruimtes zijn of er iets helemaal nieuws uit de grond moet komen, voor alles een oplossing. De veelzijdigheid, bruikbaarheid en duurzaamheid van de producten zal u verbazen.

Pergola zonwering

De Gibus buitenpergola’s zijn geïnspireerd op de eenvoudigste en oudste beschermingsstructuur in de mediterrane wereld. Pergola’s leunend tegen de muur van een gebouw, of zelfdragende pergola’s in een tuin, aan zee of aan het zwembad. 90-graden pergola’s, die spelen met de lineariteit van de horizon, of hellende pergola’s, als een harmonieus onderdeel van een gebouw.

De structuur is stevig en bestendig, in aluminium met poedercoating; de hoes is opvouwbaar in PVC met horizontale profielen.

Het afdeksysteem met kantelbare lamellen kan het microklimaat op een natuurlijke manier wijzigen: wanneer het wordt geopend, kan een pergolakleur de directe zonnestraling stoppen en een lichte bries creëren; wanneer het gesloten is, herstelt het van de regen.

Alle overdekte pergola’s van Gibus zijn verkrijgbaar als monomoduul- en plurimodule-oplossingen, met een aanpasbaar aantal ondersteuningspoten, voor toepassing op ruimten van verschillende grootten.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom