Roma buitenjaloezieën

Wilt u buitenjaloezieën? Dan is de Raffstore of Modulo van Roma de ideale oplossing voor u. Deze beide producten zijn volledig voor geassembleerd en geven 70% montagetijd besparing. Daarom is uw aankoopprijs meer kwaliteit en minder arbeid. Meer waar voor uw geld.

Buitenzonwering opbouw & inbouw

De buitenjaloezie is de perfecte zonwering. Zodra de wens gehoord wordt met zonwering hinderlijke lichtinval op beeldschermen of TV weg te halen, is de buitenjaloezie de beste oplossing en in veel gevallen de enige oplossing.

Opbouw buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen. Deze woningen zijn niet op voorhand geschikt gemaakt om het hoge buitenjaloeziepakket in de gevel te integreren. Hier hebben we dus nette kasten nodig om dit te realiseren. Daarbij zijn er twee smaken te onderscheiden. De een vindt de hoogte van de kast heel belangrijk en mag hij gerust wat verder naar voor steken en de ander vindt niet te ver uitsteken een punt en is de hoogte minder belangrijk.

Voor beide smaken hebben wij een oplossing die de ROMA Raffstore of de ROMA Modulo heet. ROMA, een Duitse fabrikant is marktleider, als het gaat om oplossingen op maat en innovatieve producten.

Roma Raffstore

Bij een Raffstore zit de techniek in de neus van een rolluikkast. Deze rolluikkast is van geëxtrudeerd aluminium. Deze stevige stabiele ronde, afgeschuinde of vierkante kast is verkrijgbaar in 169 en 185 mm kasthoogte.

Roma Modulo

Bij een Modulo zit de techniek van de buitenjaloezie boven het pakket. De kast is maar 120 mm diep. De hoogte wordt, als we een vergelijk willen maken met de Raffstore uitvoering in de kast van 169 x 169 mm in afgeschuinde of vierkante uitvoering met een DBL 70 lamel, 240 mm. Dat is bijna factor 1,5. Dezelfde factor gaat ook op voor de diepte natuurlijk van de Raffstore – Modulo kast. Het is maar net, wat je belangrijk vindt aan een buitenjaloezie.

Inbouw buitenjaloezieën

De buitenjaloezie is perfect verantwoord in te bouwen. Je hebt wel wat plaats nodig. Minimaal een koof van 110 mm maar liever een koof voor de buitenjaloezie van 130 mm. Er wordt al snel gedacht: “dat lamelletje past er toch makkelijk in”. Dat klopt ook, maar moeten er eerst niet een paar handen in om het systeem te monteren. En wat als het stuk gaat! Je moet er dan nog wel bij kunnen.

Roma Puro

Puro is een zeer goed geïsoleerde inbouwmodule voor boven op het kozijn. In landen zoals België, Luxenburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oosterijken binnenkort ook Nederland worden deze kasten boven het raam geplaatst en later wordt de keuze gemaakt voor een rolluik of een buitenjaloezie.

Roma Modulo

Modulo.S is een super snel monterende Alustore met Modulo geleiders. De buitenjaloezie wordt aan een geëxtrudeerde bovenbak opgehangen en deze heeft kastpoten net als een rolluik. De steekt de geleiders aan de kastpoot en tilt met de geleiders deze bovenbak in een bouwkundige koof. Bevestig de geleiders en volgende jaloezie.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom