Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Pergolaschermen of terrasschermen voor de horeca?

Of je nu de voorkeur geeft aan een mediterraans geïnspireerd pergolascherm of een veelzijdig terrasscherm, wij bieden de perfecte oplossing voor jouw horecagelegenheid. Onze terrasschermen worden op maat gemaakt en bieden een breed scala aan opties. Ze zijn voorzien van geïntegreerde elektrische aandrijving voor optimaal gemak en kunnen worden geautomatiseerd met verschillende besturingssystemen. Met een ruime keuze uit meer dan 400 doekontwerpen en talloze kleurcombinaties, vind je zeker een stijl die past bij jouw esthetische voorkeuren. Onze robuuste systemen met waterbestendige doeken bieden niet alleen schaduw op zonnige dagen, maar zijn ook geschikt voor gebruik bij regen, zodat je gasten langer van de buitenruimte kunnen genieten. Voor persoonlijk advies staan we graag tot je dienst.

De voordelen van terrasschermen voor de horeca

Terrasschermen zijn een waardevolle aanvulling voor horecagelegenheden, met hun stevige constructie en waterbestendige doek. Deze systemen bieden niet alleen betrouwbare schaduw op zonnige dagen, maar kunnen ook zorgeloos worden ingezet tijdens regenachtige momenten, waardoor gasten comfortabel kunnen genieten, ongeacht het weer.

Vouwzonwering voor de perfecte horecasfeer

Stel je voor dat je het hele jaar door die ontspannen vakantiesfeer kunt creëren in jouw horecagelegenheid, vergelijkbaar met zonnige bestemmingen in het zuiden. Met vouwzonwering kun je genieten van verfrissende momenten in de koele schaduw, volledig beschermd tegen de zon. Zelfs als er onverhoopt een regenbui valt, zorgt het doek voor een naadloze waterafvoer, waardoor het plezier voor jouw gasten ongestoord blijft.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze horeca mogelijkheden

Culinaire genoegens in de buitenlucht

Het veelzijdige systeem voor zon- en weersbescherming brengt een revolutie teweeg in de buiten eetervaring en verlengt het seizoen aanzienlijk. Of het nu gaat om een terras, een tuinrestaurant of een strandpaviljoen, met een simpele druk op de knop kunnen de gewenste schaduwgebieden moeiteloos en individueel worden aangepast. Hierdoor worden onbenutte ruimtes snel omgezet in winstgevende horecagelegenheden.

Zonwering voor grote ruimtes

Vouwzonwering brengt een mediterrane sfeer en doet denken aan ontspannende momenten in zuidelijke oorden. In de beschutting van deze schermen kun je comfortabel genieten van de koele schaduw. Zelfs bij regen zorgt het duurzame RESISTANT-weefsel voor een efficiënte afvoer van water, en extra functies zoals schuifbeglazing en sfeervolle LED-verlichting verhogen het ononderbroken plezier in de buitenlucht. Met slechts twee voorsteunen kun je ruime, goed beschermde gebieden creëren tegen zon en regen. De stevige aluminium constructie kan worden afgestemd op de kleur van het doek en de gevel, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling.