Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Moderne Stobag screens geven uw creativiteit vrij spel

Glazen gevels zijn nog steeds trendy: verticale textiel-zonweringen dragen aanzienlijk bij tot de verlaging van het energieverbruik in een gebouw. Architecten maken gebruik van dit voordeel, en zetten zonwering vaak in als vormgevend element aan het gebouw. Niet alleen de enorme kleurkeuze, maar ook de veelvuldige mogelijkheden van de technisch hoogkwalitatieve stoffen, inspireren de gevelontwerpers steeds opnieuw tot innovatieve zonweringsconcepten.

Stobag Screens: moderne zonwering voor elk toepassingsgebied

Stobag screens bieden een uitgebreide reeks oplossingen voor vrijwel elke toepassing. Of je nu kiest voor schermen met verfijnde staalkabelgeleiding of windbestendige interne doekgeleiding met ritssluitingsprincipe, de geavanceerde technologie van Stobag zorgt voor optimaal binnenklimaat en de gewenste bescherming tegen de zon en ongewenste inkijk. Deze moderne zonwering wordt op maat vervaardigd en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden. Rigoureuze kwaliteitscontroles en het gebruik van gecertificeerde stoffen met 100% UV-bescherming staan garant voor een hoge mate van veiligheid en functionaliteit. Ontdek de veelzijdigheid van Stobag screens bij Van den Eijnde Zonwering.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Stobag mogelijkheden

Een overvloed aan Stobag screen opties

Met Stobag screens heb je keuze uit meer dan 300 doekontwerpen en duizenden kleurencombinaties. De aandrijving kan variëren, van handmatig met een (afneembare) slingerstang tot een motor, die optioneel eenvoudig kan worden bediend met een afstandsbediening of zon-/windmeter, afhankelijk van het gekozen model en het gewenste comfort.

Stobag verticale schermen worden individueel en op maat vervaardigd, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt. Strikte kwaliteitscontroles en het gebruik van gecertificeerde merkstoffen met 100% UV-bescherming staan garant voor maximale veiligheid en functionaliteit. Je kunt kiezen uit meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties. Of je nu de voorkeur geeft aan handmatige bediening met een handzwengel of de luxe van een motor, deze kan optioneel worden bestuurd met een afstandsbediening of zonne-/windmelder, afhankelijk van je behoeften. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van STOBAG screens bij Van den Eijnde Zonwering.