Stobag screens

Het brede palet aan STOBAG screens biedt heel wat oplossingen voor bijna elk toepassingsgebied. STOBAG-techniek zorgt voor moderne zonwering.

Moderne Stobag screens geven uw creativiteit vrij spel

Glazen gevels zijn nog steeds trendy: verticale textiel-zonweringen dragen aanzienlijk bij tot de verlaging van het energieverbruik in een gebouw. Architecten maken gebruik van dit voordeel, en zetten zonwering vaak in als vormgevend element aan het gebouw. Niet alleen de enorme kleurkeuze, maar ook de veelvuldige mogelijkheden van de technisch hoogkwalitatieve stoffen, inspireren de gevelontwerpers steeds opnieuw tot innovatieve zonweringsconcepten.

Stobag screens

Het brede palet aan STOBAG screens biedt heel wat oplossingen voor bijna elk toepassingsgebied. Of de schermen nu uitgerust zijn met een filigrane staaldraadgeleiding of een windvaste, interne doekgeleiding met ritssluitingsprincipe; dankzij de uitgekiende en bewezen STOBAG-techniek zorgen de moderne zonweringen voor een optimaal binnenklimaat en de gewenste bescherming tegen zon en vreemde blikken. De STOBAG screens worden individueel en op maat vervaardigd en bieden maximale mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstoffen met 100% UV-bescherming, garanderen een hoge veiligheid en functionaliteit.

Ruimte keuze screens

Kies uit meer dan 300 doekontwerpen en duizenden kleurencombinaties. Al naargelang het model en het gewenste comfort, gebeurt de aandrijving manueel middels een (afneembare) slingerstang of via een motor, die optioneel ook makkelijk met een afstandsbediening of zon-/windmeter kan bestuurd worden.

STOBAG verticale schermen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van een gekeurde merkenstof met een UV-bescherming van 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Kies uit meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties. Naargelang van het model en het gewenste comfort gebeurt de aandrijving ofwel manueel met een handzwengel of met een motor, die naar keuze ook heel gemakkelijk met een afstandsbediening of zonne-/windmelder kan worden gestuurd.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom