Smart Home oplossingen

Maak je eigen woning tot een echte smart home. Bedien al je zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting en andere producten met je smartphone.

Huisautomatisering, gemakkelijk in bediening

Somfy Smart home zorgt ervoor dat je altijd in verbinding staat met jouw huis. Je kunt op elk moment de aangesloten producten in je woning direct bedienen en monitoren via de app op je smartphone. De oplossingen van Somfy zijn gebruiksvriendelijk en de installatie is eenvoudig. Op elk moment kun je aan het systeem eenvoudig producten toevoegen of verwijderen. Beheer al je zonwering, rolluiken, raamdecoratie, verlichting en andere producten met je smartphone. Waar je ook bent en op elk gewenst moment. Maak scenario’s of laat de woning automatisch reageren via sensoren en melders. Met Somfy Smart Home ‘beweegt’ je huis mee met jouw leefritme.Smart home Somfy oplossingen van den Eijnde Somfy dealer

TaHoma® box en app installeren door van den Eijnde

De werking van TaHoma is eenvoudig en zeer veilig. Met de Somfy app op je smartphone stuur je een signaal naar de beveiligde Somfy server. De server staat in verbinding met de internet router bij jou thuis en de TaHoma box. De TaHoma stuurt de ontvanger aan in de rolluikmotor of een lichtpunt.

Van den Eijnde Zonwering is uw Smart Home partner van Somfy

Tahoma Smart Home Box van den Eijnde Someren

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² showroom

Maak een afspraak

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom