Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Al 60 jaar een begrip in de regio

Wonen, slapen, vloeren, stoffering en buitenleven. Woninginrichting Van den Eijnde heeft een veelzijdig assortiment. Vanuit een transportfiets met 2 koffers, waarin textiel werd verkocht bij mensen thuis, is het bedrijf uitgegroeid tot een eigentijdse showroom van tweeduizend vierkante meter. Benny, Pierre en Ankie. “Mijn vader ging zestig jaar geleden in het achterland met een transportfiets langs de deuren om textiel te verkopen,” vertelt Benny. “Aan huis hadden ze een winkeltje met daarin de rest van de spullen uitgestald.” In de loop der jaren groeide het aanbod door naar het huidige assortiment.

Een bron van inspiratie en advies

De showroom is up-to-date met een overzichtelijke en efficiënte indeling die laat zien wat het bedrijf allemaal te bieden heeft. Met een uitgebreid assortiment op onze 2000 vierkante meter showroom, kunt u bij ons terecht voor meubelen, slaapoplossingen, stoffering en zonwering. Op de benedenverdieping vindt u een scala aan meubelen, raambekleding en vloeren, terwijl de eerste etage u voorziet van slaapadvies en een ruime selectie rolluiken, screens, luifels en overkappingen.

Van den Eijnde Woninginrichting

“Ons assortiment vult elkaar mooi aan,” vertelt Ankie. “Als klanten bijvoorbeeld zonwering willen kan dat  voor buiten of binnen. Doordat we alle producten aanbieden, kunnen wij een goed advies geven.” Het buitenleven werd in de afgelopen jaren steeds belangrijker. Daar speelde Van den Eijnde op in met overkappingen en glazen schuifwanden. “Het weer verandert daardoor groeit het verlangen van mensen om naar buiten te gaan en de verbinding tussen binnen en buiten te versterken dus is mijn broer Pierre zich gaan toespitsen op de tuinkamers en het buitenleven,” aldus Ankie.

Het bedrijf heeft een team van negen mensen die met plezier en kundigheid voor de klant klaarstaan. “Wij worden blij als klanten tevreden zijn met hun nieuwe inrichting, heerlijk geslapen hebben in hun nieuwe bed of het gemak van de nieuwe zonwering waarderen,” aldus Ankie.

Maak kennis met van den Eijnde

Bij Van den Eijnde Woninginrichting draait alles om jouw woonwensen. Ons toegewijde team, bestaande uit Ankie, Benny, Pierre, Anneke en Toon, staat klaar om je te verwelkomen in onze showroom en je te begeleiden bij het realiseren van je ideale interieur. Onze technische experts begrijpen het belang van naadloze integratie, of het nu gaat om vloerverwarming, slimme raamdecoratie, of andere technologische oplossingen. We streven ernaar om niet alleen stijlvolle inrichting te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat alles perfect past bij jouw levensstijl en behoeften. Kom langs bij Van den Eijnde en ontdek hoe we samen jouw huis of bedrijfspand kunnen transformeren tot een functionele en prachtige leefomgeving.