Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Terrasoverkapping of veranda op maat

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt – en dit van de eerste warmere zonnestralen in de lente tot in de herfst. Van de Eijnde levert op maat gemaakte terrasoverkappingen en/of veranda’s. Kom naar onze showroom en laat jezelf professioneel te woord staan door onze vakmensen.

De perfecte temperatuur in de veranda dankzij zonwering op het dak

Zonnestralen kunnen een veranda tot meer dan 60°C opwarmen – teveel voor mens, dier en planten. Opdat de temperatuur achter de glazen oppervlakken ook in de zomer aangenaam blijft, biedt STOBAG een uitgebreid assortiment aan textiele zonweringsystemen voor de veranda. De systemen die op het vlak van vorm, functie en techniek optimaal op elkaar afgestemd zijn, bieden ook voor complexe verandaconstructies en grote afmetingen een perfecte zonwering. Je kunt ook kiezen uit verandaschermen, die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd. Opdat ook in jou afwezigheid steeds de juiste dosering aan schaduw wordt gegarandeerd.

Zonweringsystemen voor veranda’s worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Laat jezelf inspireren en kies uit de meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering

Tropische temperaturen in de veranda?

Glazen bijgebouwen zijn nog steeds de trend. Door het flexibele spel tussen de natuur en de binnenruimte ontstaat er een unieke woonbelevenis. Een grote uitdaging betekent hier echter steeds de optimale temperatuur- en lichtregeling. Geniet men in de winter nog van de zeldzame zonnestralen achter glas, dan kunnen deze al in de lente snel een hete kwelling worden voor de bewoners en planten. Wij bieden zowel voor het dak alsook het verticale oppervlak de op maat gemaakte zonweringsystemen en oplossingen ter bescherming tegen inkijk zodat uw “glazen oase” geen broeikast wordt.

Vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar

Schuifbare terrasoverkapping met veiligheidsglas speelt flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht en met een gesloten dak ben je beschut tegen wind en regen.

Vakantie thuis! Maak van jouw terras een vakantieoord

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt – en dit van de eerste warmere zonnestralen in de lente tot in de herfst. Het passende beschermingssysteem tegen zon en weersomstandigheden zorgt voor een aangename koele temperatuur en een goede UV-bescherming, wat in het bijzonder voor kinderen zeer belangrijk is. Het frequente gebruik van het terras vereist bijgevolg robuuste en duurzame producten die op betrouwbare wijze beantwoorden aan deze vereiste. Alle beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden worden individueel en met de beste materialen vervaardigd en kunnen bijgevolg optimaal worden afgestemd op uw behoeften. Geniet gedurende vele jaren van een ongestoord “vakantiegevoel” bij jouw thuis.

Rondkijken

Wat hebben wij nog meer