Veranda / terrasoverkapping

Een veranda / terrasoverkapping is de bescherming tegen alle weersomstandigheden! Geniet langer van het buitenleven, heerlijk idee toch?
Dit wordt mogelijk met het juiste beschermingssysteem tegen weersomstandigheden.

Terrasoverkapping of veranda op maat

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt – en dit van de eerste warmere zonnestralen in de lente tot in de herfst. Van de Eijnde levert op maat gemaakte terrasoverkappingen en/of veranda’s. Kom naar onze showroom en laat u professioneel te woord staan door onze vakmensen.

Perfecte temperatuur in de veranda dankzij de op maat gemaakte zonwering op het dak.

Zonnestralen kunnen een veranda tot meer dan 60°C opwarmen – teveel voor mens, dier en planten. Opdat de temperatuur achter de glazen oppervlakken ook in de zomer aangenaam blijft, biedt STOBAG een uitgebreid assortiment aan textiele zonweringsystemen voor de veranda. De systemen die op het vlak van vorm, functie en techniek optimaal op elkaar afgestemd zijn, bieden ook voor complexe verandaconstructies en grote afmetingen een perfecte zonwering. U kunt ook kiezen uit verandaschermen, die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd. Opdat ook in uw afwezigheid steeds de juiste dosering aan schaduw wordt gegarandeerd.

STOBAG zonweringsystemen voor veranda’s worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Laat u inspireren en kies uit de meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties.

Tropische temperaturen in de veranda?

Glazen bijgebouwen zijn nog steeds de trend. Door het flexibele spel tussen de natuur en de binnenruimte ontstaat er een unieke woonbelevenis. Een grote uitdaging betekent hier echter steeds de optimale temperatuur- en lichtregeling. Geniet men in de winter nog van de zeldzame zonnestralen achter glas, dan kunnen deze al in de lente snel een hete kwelling worden voor de bewoners en planten. STOBAG biedt zowel voor het dak alsook het verticale oppervlak de op maat gemaakte zonweringsystemen en oplossingen ter bescherming tegen inkijk zodat uw “glazen oase” geen broeikast wordt.

Vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar

Schuifbare terrasoverkapping met veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen.Klik hier voor meer informatie over de Vitello-Flex terrasoverkapping

Vakantie thuis! Maak van uw terras een vakantieoord

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt – en dit van de eerste warmere zonnestralen in de lente tot in de herfst. Het passende beschermingssysteem tegen zon en weersomstandigheden zorgt voor een aangename koele temperatuur en een goede UV-bescherming, wat in het bijzonder voor kinderen zeer belangrijk is. Het frequente gebruik van het terras vereist bijgevolg robuuste en duurzame producten die op betrouwbare wijze beantwoorden aan deze vereiste. Alle beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden worden individueel en met de beste materialen vervaardigd en kunnen bijgevolg optimaal worden afgestemd op uw behoeften. Geniet gedurende vele jaren van een ongestoord “vakantiegevoel” bij u thuis.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² Showroom

Maak een afspraak

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom