Aluxe veranda/ terrasoverkapping

Verandadaken van Aluxe vergroten het woongenot. De kracht zit in de sterke en mooie vormgeving. Met een verandadak van Aluxe kunt u in het voorjaar eerder van buiten genieten en in de zomer, ongeacht het weer, langer buiten zitten!

Aluxe overkapping Trendline

De Aluxe Trendline veranda/terrasoverkapping is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een verandadak mag stellen. Al uw wensen kunnen worden voorzien door onze maatwerk. Van breedte 3000mm tot 7950 mm met een diepte gevarieerd van 2000mm tot 4000mm
De Trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar. U kiest uw perfecte dakplaat, zelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de Aluxe Trendline? Kom naar onze showroom en maak een afspraak!

Aluxe overkapping Topline

De Aluxe Topline veranda/terrasoverkapping is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een verandadak mag stellen. Al uw wensen kunnen worden voorzien door onze maatwerk. Van breedte 3000mm tot 7000 mm met een diepte gevarieerd van 2000mm tot 4000mm
oor Premiumline componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot en staanders, creëerden Aluxe de ultieme veranda.

Meer informatie over de Aluxe Topline? Kom naar onze showroom en maak een afspraak!

Aluxe overkapping Ultraline

De Aluxe Ultraline veranda/terrasoverkapping is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een verandadak mag stellen. Al uw wensen kunnen worden voorzien door onze maatwerk. Met de Aluxe Ultraline veranda, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels.

Meer informatie over de Aluxe Ultraline? Kom naar onze showroom en maak een afspraak!

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m2 showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom