Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Screens kopen

Wanneer u de overkapping aan de voor- of zijkant laat voorzien van een glaswand of een ritsscreen kunt u zelfs ook bij slechtere weersomstandigheden genieten van uw overkapping. Glaswanden geven een open gevoel en u heeft totaal geen licht- en zichtverlies.

Screen op maat samenstellen

Bij ons heb je de mogelijkheid een zonnescreen te personaliseren en aan te passen aan de woning. Onze screens worden standaard voorzien van handbediening maar ook een elektromotor is mogelijk. Kies daarbij voor een afstandsbediening voor het grootste gemak. Wilt u de kleur van uw screen afstellen op de kleuren van uw huis of gaat u voor een opvallend contrast? U maakt uw nieuwe zonwering helemaal af dankzij de ruime keuze aan kleuren. Zowel de kleur van de systeemkast als het doek kunt u afzonderlijk van elkaar kiezen. Dit maakt vele aantrekkelijke kleurencombinaties mogelijk.

Screens zonwering – Verschillende uitvoeringen

Screens zonwering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij ons vindt u 3 soorten, die ook nog volledig aangepast kunnen worden. Hieronder een kleine uitleg over de screen uitvoeringen.

Standaard screens

Standaard screens kunnen gezien worden als een instapmodel. Ze worden vaak gebruikt op plekken met weinig wind. Het screendoek hangt los tussen de geleiders, en wordt door een geleiderprofiel tussen de geleiders op zijn plek gehouden. Doordat de zijkanten van het doek niet volledig vastzitten, kan de wind nog wel achter het doek komen, waardoor dit kan gaan klapperen bij sterkere wind. Dit model is daardoor vooral geschikt om de zon te weren tijdens zomerse dagen met weinig wind.

Ritsscreens – zonwering

Met een ritsscreen weert u hinderlijke zon inval en eventuele inkijk. Screens zijn ontwikkeld als zonwering voor ramen, maar met de komst van de ritsscreen zijn ze windvast en toepasbaar op elke gewenste breedte, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik onder een overkapping. Eventuele andere keuze zijn glaswanden. De glaswanden zijn gemaakt van gehard glas en kunnen naar wens geheel worden geopend of gesloten. Er is keuze uit draai- en schuifdeuren.