Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Click zip: de perfecte schermoplossing voor elk seizoen

Click Zip is jouw veelzijdige keuze voor schermen die geschikt zijn voor ramen, deuren, pergola’s en glazen wanden. Wat Click Zip echt onderscheidt, is het geavanceerde Mag Lock sluitsysteem en de aluminium geleiders met rits. Deze innovatieve kenmerken zorgen ervoor dat het schermdoek soepel kan bewegen en bieden uitstekende weerstand tegen de wind. Bij Click Zip begrijpen we dat elk seizoen verschillende behoeften met zich meebrengt. Daarom bieden we een scala aan stoffen die perfect aansluiten op jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar schaduw en verkoeling tijdens de zomer, complete verduistering voor extra privacy of insectenwerende horren, Click Zip heeft de ideale oplossing voor elk seizoen. Voor de wintermaanden bieden we zelfs Cristal-doeken die extra bescherming en isolatie bieden. Met Click Zip ben je altijd voorbereid op de veranderende weersomstandigheden en geniet je het hele jaar door van comfort en functionaliteit.

Gibus zipscreens: efficiënte zon- en hittebescherming met stijl

Gibus Zipscreens zijn meesters in het bieden van bescherming tegen zowel de zon als de hitte. Deze screens zijn veelzijdig en kunnen verschillende functies vervullen, afhankelijk van de gekozen stof. Of je nu op zoek bent naar complete verduistering, schaduw of een helder zicht naar buiten met Cristal PVC, Gibus Zipscreens hebben het allemaal. Deze innovatieve zonwering fungeert als een alles-in-één oplossing, vergelijkbaar met jaloezieën of rolluiken, terwijl je de vrijheid hebt om uit een breed scala aan kleuren te kiezen om je gevel een unieke uitstraling te geven. Gibus Zipscreens combineren functionaliteit en stijl op een efficiënte manier.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Gibus mogelijkheden

Gibus screens: stijlvolle functionaliteit met diverse modellen

Gibus biedt een uitgebreid assortiment aan screens, die zich onderscheiden door hun unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met verschillende modellen en stijlopties kun je jouw zonwering volledig afstemmen op jouw behoeften en de architectuur van jouw woning of zakelijke ruimte. Gibus screens zijn een ecologisch verantwoord en efficiënt alternatief voor traditionele verduisteringssystemen, rolluiken, en jaloezieën. Ze bieden bescherming tegen zonlicht en hitte, terwijl je dankzij de brede keuze aan stoffen, designs, en kleuren ook een esthetische uitstraling kunt creëren die bij jouw stijl past. Ontdek de mogelijkheden van Gibus screens bij Van den Eijnde Zonwering.

Professionele montage van Gibus screens

Bij Van den Eijnde Zonwering ben je verzekerd van een professionele, snelle, en nette montage van je Gibus screens. Afhankelijk van de situatie kunnen de textiele zonweringen worden geïntegreerd in de gevel of worden gemonteerd in een speciale zonweringkast voor het raam. Heb je vragen over de montage van een Gibus screen? Neem gerust contact op met Van den Eijnde Zonwering voor deskundig advies.