Zip screen Gibus

Een raam kan een binnenruimte verlengen of beschermen, zich openen naar het buitenleven terwijl de ideale temperatuur in huis wordt gehandhaafd.

Gibus-ritsschermen verzorgen voor verduistering en houden de warmte tegen.

Gibus zipscreens zeer efficien

Ze zijn net zo efficiënt in bescherming tegen zonlicht als tegen de hitte. Afhankelijk van de stof die u kiest, kunnen zip-schermen verschillende functies bieden: in een blackout- of schaduwversie of in Cristal PVC, die zo transparant zijn als glas. Een “eenvoudige” screen heeft hetzelfde effect als jaloezielamellen of rolluiken. Bovendien kunt u een de stijl kiezen die bij je past dankzij een breed scala aan kleuren, om een ​​gevel een aparte uitstraling te geven.

Modellen Gibus screens

We kennen 2 modellen Gibus screens: 13.QU en 11.QU, de stof gewikkeld rond de roller in een geëxtrudeerde aluminium cassette doos met een vierkante doorsnede, in een eenvoudig elegant ontwerp. De nieuwste zip-schermen hebben een exclusieve functie: een ingebouwd magnetisch slot. Deze oplossing, gepatenteerd door Gibus, heeft geleid tot de oprichting van de Click Zip-lijn. Magneto-cassettedozen zijn er in drie maten, elk met verschillende maximale afmetingen voor de luifel. En als het raam zich in een nis van de gevel bevindt, is er een versie zonder cassette beschikbaar

Montage Gibus screen

Van den Eijnde mag zich vakspecialist noemen en monteert uw Gibus screens professioneel, snel en schoon. Naargelang van de inbouwsituatie kan de textiele zonwering ook in uw gevel worden geïntegreerd of in een zonweringkast voor het raam worden gemonteerd. Heeft u vragen over de montage van een Gibus screen? Neem contact op met Van den Eijnde Zonwering.

 

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom