Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Pallazzo schuifwand

Met Pallazzo creëer je een veelzijdige glazen schuifwand om jouw terrasoverkapping of tuinhuis moeiteloos om te toveren tot een serre, zonder afbreuk te doen aan het gevoel van de tuin. Deze unieke schuifwand kan volledig geopend worden, waardoor je optimaal van de buitenlucht kunt genieten. En wanneer je de glaswand sluit, blijft het prachtige uitzicht behouden. Dankzij de volledig glazen panelen en slanke hoekprofielen ervaar je een naadloze integratie met de omgeving, zonder visuele onderbrekingen. Het drempelloze railsysteem draagt bij aan dit gevoel, waarbij de lage onderrail zelfs vlak kan worden ingebouwd tussen de terrastegels, waardoor binnen en buiten harmonieus samensmelten.

Aluxe panorama glazen schuifwand

Je hebt de keuze om je Aluxe veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je veranda volledig af te sluiten voor de wind. De glazen schuifwanden van Aluxe bieden je het comfort van een prachtige uitbreiding van je terras en een extra kamer aan je huis. Je kunt nu het hele jaar door genieten van je buitenruimte, ongeacht het weer. Uiteraard zijn er vele opties om het geheel te verfraaien.

Stobag beglazingssystemen

De volledig glazen schuif- of schuif-draai-elementen van Stobag laten overvloedig licht je kamer binnenstromen en bieden flexibele openingsopties. Of het nu regent, waait of sneeuwt, je behoudt altijd een helder uitzicht naar buiten. Bovendien kun je in de lente en herfst profiteren van de passieve zonnewarmte. Verrijk jouw terrasoverkapping met zijdelingse beglazingen en verhoog de intensiteit van je terraservaring, ongeacht het weer, het tijdstip of het seizoen. Zo transformeert jouw terras vanzelf in een naadloze uitbreiding van je leefruimte.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Glazen schuifwand inspiratie

Gibus schuifwand

Deze schuifsystemen bewegen moeiteloos en geruisloos om binnen- en buitenruimtes van elkaar te scheiden of te openen, of het nu in huizen, restaurants of winkels is. Ze zijn niet alleen compatibel met Gibus-producten, maar kunnen ook op andere plaatsen worden toegepast. Deze schuifsystemen zijn verkrijgbaar in zowel lineaire als hoekige vormen, met een zeer verzorgde afwerking en materiaalkeuze. Je kunt kiezen voor 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas, inclusief extra helder of satijn glas. De structuur is van aluminium met een gelakte afwerking, en de rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De aluminium handgrepen zorgen voor een goede grip tijdens het schuiven. Bovendien zorgen een schot aan de basis en geëgaliseerde straten aan de zijkanten voor een effectieve afvoer van eventueel condenswater.

Bespreek de mogelijkheden

Het maakt niet uit welk merk je hebt gekozen voor je terrasoverkapping; er is altijd een glaswand die perfect bij jouw bestaande overkapping past. Door deze toevoeging creëer je niet alleen een prachtig geheel, maar verminder je ook de impact van weersinvloeden. Zo geniet je het hele jaar door van jouw buitenruimte. Wil je de voors en tegens van deze aanpassing bespreken? Maak dan gerust een afspraak met een van onze deskundigen, zij staan voor je klaar.