Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is de ideale mogelijkheid om uw terras of veranda winddicht af te sluiten. In de zomer een prachtig verlengstuk van uw terras en in de winter creëert u uw eigen gezellige winterverblijf: warm binnen genieten van buiten.

Sunflex schuifwand

Kiest u uit de talrijke mogelijkheden die de SUNFLEX producten u te bieden heeft. Een vouw-schuifsysteem, schuif-draaisysteem of horizontale schuifwand, u stelt met de SUNFLEX configurator uw individuele product geheel naar uw eigen wens samen. Kom langs en bespreek de mogelijkheden.

Pallazzo schuifwand

Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.
De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
De Pallazzo glazen schuifwand is universeel ontworpen en daardoor te plaatsen onder nagenoeg elke bestaande terrasoverkapping of tuinhuis.

Stobag beglazingssystemen

Met de schuifsystemen van STOBAG maakt u het gehele jaar door optimaal gebruik van uw terras en balkon. U kunt, geheel onafhankelijk van de weersomstandigheden, genieten van de natuur. U wordt optimaal beschermd bij weer en wind, zonder daarbij te hoeven afzien van een mooi, weids uitzicht.

Aluxe schuifwand

De Aluxe schuifwanden bieden de mogelijkheid om de veranda winddicht af te sluiten. In de zomer een prachtig verlengstuk van uw terras en in de winter creëert u uw eigen gezellige winterverblijf: warm binnen genieten van buiten.

Gibus schuifwand

Glas biedt totale bescherming en een volledig zicht. Gibus glazen schuifdeuren schuiven soepel en geruisloos, scheiden of openen binnen- en buitenruimtes in huizen, restaurants, hotels en winkels.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m2 showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom