Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Glazen schuifwand

Met een veelzijdige glazen schuifwand creëer je moeiteloos de perfecte serre-ervaring voor jouw horecaterras of tuinhuis, terwijl het de connectie met de prachtige buitenomgeving behoudt. Deze bijzondere schuifwand kan volledig geopend worden, zodat je optimaal kunt genieten van de frisse buitenlucht. Zodra je de glazen wand sluit, blijft het adembenemende uitzicht behouden. De volledig glazen panelen en slanke hoekprofielen zorgen voor een naadloze integratie met de omgeving, zonder enige visuele onderbreking. Het drempelloze railsysteem draagt bij aan deze harmonie, waarbij de lage onderrail zelfs vlak kan worden ingebouwd tussen de terrastegels, waardoor binnen en buiten op een prachtige manier samenvloeien.

Aluxe panorama glazen schuifwand

Je kunt jouw Aluxe veranda uitbreiden met glazen schuifwanden, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw veranda volledig af te sluiten voor de wind. Deze Aluxe glazen schuifwanden bieden het comfort van een prachtige terrasuitbreiding en voegen een extra kamer toe aan jouw horecagelegenheid. Hierdoor kun je het hele jaar door van jouw buitenruimte genieten, ongeacht het weer. Bovendien zijn er tal van opties om het geheel te verfraaien.

Stobag beglazingssystemen

De volledig glazen schuif- of schuif-draai-elementen van Stobag laten overvloedig licht jouw ruimte binnenstromen en bieden flexibele openingsopties. Of het nu regent, waait of sneeuwt, je behoudt altijd een helder uitzicht naar buiten. Daarnaast kun je in de lente en herfst profiteren van de passieve zonnewarmte. Verrijk jouw terrasoverkapping met zijdelingse beglazingen en verhoog de intensiteit van jouw terraservaring, ongeacht het weer, het tijdstip of het seizoen. Zo transformeert jouw terras tot een naadloze uitbreiding van jouw horecagelegenheid, waar gasten het hele jaar door van kunnen genieten.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Glazen schuifwand inspiratie

Gibus schuifwand voor de horeca

Deze soepele schuifsystemen zijn ontworpen om binnen- en buitenruimtes in horecagelegenheden naadloos te scheiden of te verbinden. Of het nu gaat om huizen, restaurants of winkels, ze bewegen geruisloos en zonder moeite. Hoewel ze perfect passen bij Gibus-producten, zijn ze ook geschikt voor andere toepassingen. De schuifsystemen zijn beschikbaar in zowel rechte als hoekige configuraties, met zorgvuldig geselecteerde afwerkingen en materialen. Je hebt de keuze uit 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas, inclusief extra helder of satijnglas. De structuur bestaat uit aluminium met een gelakte afwerking, en de rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De aluminium handgrepen zorgen voor een stevige grip tijdens het schuiven. Daarnaast is er een waterafvoersysteem aan de basis en geëgaliseerde straten aan de zijkanten om eventueel condenswater effectief af te voeren.

Ontdek de mogelijkheden

Ongeacht het merk van jouw terrasoverkapping, er is altijd een geschikte glaswand die naadloos aansluit op jouw bestaande constructie. Deze toevoeging zorgt niet alleen voor een esthetisch fraai geheel, maar vermindert ook de invloed van weersomstandigheden. Hierdoor kun je het hele jaar door optimaal van jouw buitenruimte genieten. Wil je de verschillende mogelijkheden en overwegingen voor deze aanpassing bespreken? Maak dan gerust een afspraak met een van onze deskundigen; zij staan klaar om je te adviseren.