Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Pergolaschermen of terrasschermen?

Of je nu kiest voor een mediterraan geïnspireerd pergolascherm of een veelzijdig terrasscherm, STOBAG heeft de oplossing voor jouw specifieke behoeften. Onze terrasschermen worden op maat gemaakt en bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ze zijn standaard uitgerust met geïntegreerde elektrische aandrijving voor optimaal comfort en kunnen worden geautomatiseerd met diverse besturingssystemen. Met meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties vind je zeker een stijl die bij je past. Onze robuuste systemen met waterbestendige doeken bieden niet alleen schaduw op zonnige dagen, maar kunnen ook bij regen worden gebruikt, waardoor je langer van je buitenruimte kunt genieten. Voor persoonlijk advies staan we graag voor je klaar.

De voordelen van terrasschermen

Terrasschermen zijn de perfecte metgezel voor buitenliefhebbers, met een stevige constructie en een waterbestendige doek. Dankzij hun voorste steun bieden deze systemen robuuste ondersteuning en zijn ze niet alleen ideaal voor schaduw op zonnige dagen, maar kunnen ze ook zonder zorgen worden gebruikt tijdens regenachtige momenten.

Vouwzonwering voor de zuidelijke vakantiesfeer

Stel je voor dat je elke dag vakantie kunt vieren in het zonnige Zuiden, maar dan gewoon in je eigen achtertuin. Met vouwzonwering geniet je van ontspannende momenten in de koele schaduw, perfect beschermd tegen de zon. Zelfs als er een onverwacht regenbuitje valt, zorgt de stof voor een moeiteloze afvoer van water, zodat je vrijetijdsplezier ongestoord doorgaat.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Stobag mogelijkheden

Culinaire belevenissen in de openlucht

Het STOBAG-systeem, een veelzijdige oplossing voor zon- en weersbescherming, transformeert terraservaringen en verlengt het buitenseizoen aanzienlijk. Of het nu gaat om een terras, een tuinrestaurant of een strandpaviljoen, met een druk op de knop kunnen de gewenste schaduwzones moeiteloos en individueel worden ingesteld. Hierdoor veranderen ongebruikte ruimtes snel in winstgevende horecagelegenheden.

Zonwering grote ruimtes

De vouwzonwering verspreidt een mediterrane flair en doet denken aan een vakantie in zuidelijke oorden. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de koele schaduw. Bij regen zorgt het robuuste RESISTANT weefsel voor een optimale waterafvoer, en comfortopties als schuifbeglazing of de sfeervolle LED-verlichting verhogen het ongestoorde vrijetijdsplezier. Met slechts twee voorsteunen ontstaan royale, tegen zon en regen beschermde ruimten. De robuuste aluminium constructie kan qua kleur optimaal worden afgestemd op het doekweefsel en de gevel, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling.

Stobag cassetteschermen: optimaal comfort en duurzaamheid

Met STOBAG cassetteschermen geniet je van comfortabele zonwering in stijl en duurzaamheid. Deze cassetteschermen zijn ontworpen met het oog op bescherming en design. In gesloten toestand biedt de elegante en corrosiebestendige aluminium cassette een effectieve barrière tegen weersinvloeden zoals regen, wind en vuil, wat de levensduur van het scherm verlengt en je zorgeloos laat genieten van de schaduw. Architecten en esthetisch veeleisende bouwheren waarderen de gesloten en elegante constructie, die tevens kan dienen als een stijlvol vormgevingselement.

STOBAG cassetteschermen zijn ook ideaal voor veiligheid, omdat ze vandalisme helpen voorkomen. Of je nu een particuliere woningeigenaar bent of een horeca-exploitant, deze schermen bieden een combinatie van stijl en functionaliteit. Ze worden op maat gemaakt en ondergaan strenge kwaliteitscontroles, waarbij gebruik wordt gemaakt van merkstoffen met 100% UV-bescherming voor maximale veiligheid en duurzaamheid.

Kies uit een breed scala van meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties. De aandrijving kan handmatig gebeuren met een slingerstang of met een elektrische motor die eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening of zonne-/windmelder, afhankelijk van het model en je comfortvoorkeur.

stobag logo

Casabox cassettescherm

Casabox cassettescherm is een slank en tijdloos ontworpen zonnescherm dat perfect geschikt is voor kleinere tot middelgrote oppervlakken, zoals balkons en terrassen. De strakke lijnen van de cassette, verkrijgbaar in zowel hoekige als afgeronde vormen, laten het scherm harmonieus integreren in elke architectuur. Het uitvalprofiel sluit nauw aan en beschermt het doek en de scharnierarmen tegen neerslag en vuil, wat resulteert in een lange levensduur. Dankzij de twee consoles aan de buitenkant is de montage snel en gemakkelijk, of je nu aan de muur, het plafond of daksparren monteert. De hellingshoek is volledig instelbaar, en je kunt kiezen voor een handmatige bediening met een slingerstang of een optionele elektrische motor.

Purabox cassettescherm

De Purabox BX1500 is het meest compacte cassettescherm dat STOBAG heeft ontwikkeld, en biedt ondanks zijn bescheiden afmetingen veel voordelen. Met zijn tijdloze en aantrekkelijke design, eenvoudig instelbare hellingshoek van 0-90° en universele montageconsoles met een 2-punts ophangsysteem, is de installatie snel en efficiënt op de muur, het plafond of daksparren. De zelfdragende, volledig gesloten aluminium cassette zorgt voor optimale bescherming van het doek en de scharnierarmen. Met maximale afmetingen tot 5 meter breedte en 2,25 meter uitval is de PURABOX BX1500 ideaal voor balkons en loggia’s, zowel in de utiliteitssector als bij rijtjes- of meergezinswoningen.