Stobag zonnescherm

Bij zon of regen buiten genieten: STOBAG terrasschermen kunnen veel verduren en bieden een bijkomende ruimte in openlucht.

Terrasscherm voordelen

Terrasschermen bieden veel voordelen voor liefhebbers van de buitenlucht. Dankzij de steun vooraan zijn de systemen zeer robuust. Uitgerust met een voldoende neiging en een waterbestendige doek dienen ze niet alleen als schaduwverdeler, maar ze kunnen ook probleemloos bij regen worden gebruikt.

Pergolascherm of terrasscherm?

Naargelang van het toepassingsgebied, de gewenste afmeting en de esthetische vereiste kan er een keuze worden gemaakt tussen verschillende productoplossingen. Pergolaschermen bijvoorbeeld geven aan uw terras een mediterraan karakter. U kunt ook kiezen uit terrasschermen, die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De standaard geïntegreerde elektrische aandrijving zorgt voor een comfortabele bediening en kan door verschillende stuursystemen worden geautomatiseerd.

STOBAG terrasschermen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merkenstof met een UV-bescherming tot 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit. Laat u inspireren en kies uit de meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties.

Vouwzonwering

Het vouwzonnescherm doet denken aan een vakantie in het Zuiden. En dan vinden wij in het zuiden van Nederland zittend natuurlijk extra leuk. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de verkoelende schaduw. En mocht het toch een keer regenen, dan zorgt de RESISTANT-stof voor een optimale waterafvoer en onverstoord vrijetijdsplezier.

Gastronomische belevenis in de buitenlucht

Als veelzijdige zon- en weerbeschermingsoplossing zorgt het STOBAG-systeem voor een significante verlenging van het terras seizoen. Of het nu gaat om een terras, een tuinrestaurant of een strandpaviljoen – de gewenste schaduwzones kunnen met een druk op de knop gemakkelijk en individueel worden ingesteld. Zo worden ongebruikte ruimtes in zeer korte tijd omgezet in winstgevende horecaoppervlakken.

Wandaansluiting

De modulaire vouwzonwering zorgt voor een optimaal beschermde buitenruimte. Dankzij perfect integreerbare comfortopties wordt dit mooie weerbeschermingssysteem het hoogtepunt op het terras.

Multifunctionele vouwzonwering, ook voor grote oppervlakken

De vouwzonwering verspreidt een mediterrane flair en doet denken aan een vakantie in zuidelijke oorden. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de koele schaduw. Bij regen zorgt het robuuste RESISTANT weefsel voor een optimale waterafvoer, en comfortopties als schuifbeglazing of de sfeervolle LED-verlichting verhogen het ongestoorde vrijetijdsplezier.

Dankzij de wandaansluitoptie past de vouwzonwering met haar kubusvormige design harmonisch bij de buitengevel. Uitgerust met slechts twee voorsteunen ontstaan er dus royale, tegen zon en regen beschermde ruimten. De robuuste aluminium constructie kan qua kleur optimaal worden afgestemd op het doekweefsel en de gevel.

STOBAG cassetteschermen

STOBAG cassetteschermen zorgen voor comfortabele zonwering vanuit de veilige box. Cassetteschermen zijn bijzonder goed beschermde schermen met scharnierarmen of telescopische armen. In gesloten toestand beschermt de elegante en corrosiebestendige aluminiumcassette de doek en de mechanische delen efficiënt tegen omgevingsinvloeden zoals neerslag, storm of ook vervuiling. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het scherm en zorgt voor onverstoord plezier in de schaduw. Door de elegante en gesloten constructie en de diverse designvarianten worden STOBAG cassetteschermen door architecten en esthetisch veeleisende bouwheren graag ook als vormgevingselement gebruikt. Door de veilige box wordt echt ook een goede beveiliging tegen vandalisme gegarandeerd: Voor particulieren die vaker op reis gaan, is deze schermvariant daarom net zo aan te bevelen alsook voor alle exploitanten van de horecabedrijven. STOBAG cassetteschermen worden individueel en op maat vervaardigd en bieden een maximum aan mogelijkheden. Permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van een gekeurde merkenstof met een UV-bescherming van 100% garanderen een maximum aan veiligheid en functionaliteit.

Kies uit meer dan 400 doekontwerpen en duizenden kleurcombinaties. Naargelang van het model en het gewenste comfort gebeurt de aandrijving ofwel manueel met een handzwengel of met een motor, die naar keuze ook heel gemakkelijk met een afstandsbediening of zonne-/windmelder kan worden gestuurd.

Cassettescherm CASABOX

De CASABOX is een slank cassettescherm in een tijdloos elegant design. Het is bijzonder geschikt als zonwering voor kleine tot middelgrote oppervlakken, zoals op balkons en terrassen. Door de strakke lijnen van de cassette, die naar keuze in een hoekige of afgeronde vorm verkrijgbaar is, wordt het zonnescherm harmonieus in de architectuur opgenomen – ook als vormgevend element. Het nauwsluitende uitvalprofiel beschermt het doek en de scharnierarmen tegen neerslag en vuil. Een lange levensduur is dus gegarandeerd. Twee consoles aan de buitenkanten zorgen voor een eenvoudige en tijdbesparende montage aan de muur, het plafond of aan daksparren. De hellingshoek kan vrij ingesteld worden. De CASABOX kan naar keuze met een slingerstang of met een optionele elektrische motor aangedreven worden.

PURABOX cassettescherm

De PURABOX  BX1500 is het meest compacte cassettescherm dat STOBAG ooit ontwikkeld heeft. Ondanks zijn minimale afmetingen beschikt de PURABOX over vele beproefde eigenschappen: tijdloos, mooi design, zeer eenvoudige instelling van de hellingshoek van 0–90 °, universele montageconsoles met 2-punts inhangsysteem voor tijdbesparende montage aan wand, plafond of dakspar. De zelfdragende, compleet gesloten aluminium cassette biedt optimale bescherming voor doek en scharnierarmen. Door de maximale afmetingen tot 5 m breedte en 2,25 m uitval is de PURABOX BX1500 ideaal voor balkons en loggia’s in de veeleisende utiliteitssector en bij rijtjes- of meergezinswoningen.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom