Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Palmiye overkappingen voor woning

Een terrasoverkapping is meer dan een dak boven uw hoofd: u creëert een volwaardige tuinkamer die het midden houdt tussen een aangebouwde serre en een parasol in de achtertuin. Creëer een tuinmaker met schuifdak! De mogelijkheden bij Palmiye zijn eindeloos. Kies u voor een schuifdak of voor een textieloverkapping met doek? Voor onze hoogwaardige en waterdichte doeken heeft u keuze uit talloze stijlvolle kleuren, materialen en patronen. En wat dacht u van geïntegreerde ledverlichting die u kunt dimmen met op uw smartphone?

Palmiye overkapping voor horeca

Beschikt u over een horecazaak met terras? Dan kan een eenmalige investering u veel voordeel bieden. Want een terrasoverkapping maakt uw buitenruimte aantrekkelijker bij kou, wind of regen. Meer capaciteit en daardoor meer omzet. Hét argument voor de horecabranche om het terras beter te benutten. Voor onze hoogwaardige en waterdichte doeken heeft u keuze uit talloze stijlvolle kleuren, materialen en patronen. En wat dacht u van geïntegreerde led-verlichting die u kunt dimmen met op uw smartphone?

Palmiye overkapping met glazen schuifwand op maat

Geniet het hele jaar door van de overkapping met de glazen schuifwanden op maat gemaakt. Niet de goedkoopste maar wel beste keus! Beschikt u over een horecazaak met terras? Met de glazen schuifwanden van Palmiye gaat u volledig op in de buitenruimte terwijl wind en kou geen kans maken. Dit is voor de buitenliefhebber die van comfort houdt. Kom naar de showroom om de collectie Palmiye te bezichtigen.

Palmiye lamellendak

Palmiye is een wereldwijde speler op het gebied van schuif- en lamellendaken. In Nederland is dit merk relatief onbekend, waardoor u een stijlvolle primeur op het terras heeft staan.

Somfy-motor in overkappingen

Alle Palmiye-overkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Meer dan 80% van alle zonweringen maakt gebruik van een Somfy-motor. Op deze motoren zit standaard 5 jaar garantie.

Aluxe glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden die wij leveren zijn afkomstig van de Duitse producent Aluxe. U bent daarmee verzekerd van de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid.