Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Veiligheidsrolluiken, een veilig gevoel voor thuis

ROMA maakt inbrekers het leven zuur met hun inbraakbestendige rolluiksystemen, voorzien van een robuust aluminiumpantser. Naast een afnemend aantal geslaagde inbraken zien we een stijging in het aantal inbraakpogingen, vaak onder tijdsdruk. Het ROMA-veiligheidspakket verhoogt de veiligheid nog verder, en het is essentieel om te realiseren dat inbraken niet alleen ’s nachts plaatsvinden. Maar liefst 50% van de inbraken gebeurt overdag, meestal via terrasdeuren in de tuin, die vaak binnen 20 seconden met een schroevendraaier geopend kunnen worden. Daarom biedt ROMA ook de Genio bewegingsmelder als aanvulling op het veiligheidspakket, die het rolluik overdag sluit wanneer iemand zich langere tijd bij het raam bevindt.

Kies tussen opbouw- en inbouwrolluiken: de juiste keuze voor jouw behoefte

Rolluiken komen in twee veelgebruikte varianten: opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. Opbouwrolluiken zijn geschikt voor zowel nieuwbouwprojecten als bestaande woningen. Ze worden voor het venster geplaatst en integreren naadloos met de gevel, beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen. De rolluikmontage voor het venster voorkomt warmte- en geluidslekken. ROMA biedt opbouwrolluiken in twee kwaliteiten: rolgevormd en geëxtrudeerd, met laatstgenoemde geschikt voor slaapkamers vanwege de geluidsdempende eigenschappen. De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Inbouwrolluiken vereisen vakmanschap van architecten, bouwers en fabrikanten om een perfect resultaat te bereiken. Hierbij zijn isolatiewaarden, integratiemogelijkheden en vochtafvoer naar buiten van belang. ROMA heeft de expertise en producten om architecten en bouwers te ondersteunen bij het plannen en realiseren van inbouwrolluiken. De rolluiken van ROMA zijn bekend om hun stille werking, dankzij trillingsvrije ophanging. De nieuwe Somfy RS 100 io motor versterkt dit kenmerk, met slechts de helft van het geluid van een standaard Somfy motor. Bovendien biedt deze motor aanpasbare handbedieningssnelheden en functies voor automatisch gebruik via een tijdklok of Tahomabox-besturing.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Roma mogelijkheden

Roma colorcollectie: een overvloed aan kleurkeuzes

Roma biedt een indrukwekkende variatie aan kleurmogelijkheden voor hun rolluiken. Het rolgevormde rolluik wordt standaard geleverd in maar liefst 180 verschillende Ralkleuren voor de kast, geleiders en onderlijst. Als je de voorkeur geeft aan geëxtrudeerde rolluiken, dan opent de Roma ColorCollectie een wereld van keuzes met maar liefst 350 kleuren uit de RAL-Classic-, RAL-Design- en NCS-Spectrumpaletten. Daarnaast omvat de collectie Roma’s eigen “Trendfarben” en enkele standaard structuurkleuren die zeer populair zijn vanwege hun elegante uitstraling. Ook afdekkapjes en dopjes voor de geleiders zijn beschikbaar in deze kleuren, wat zorgt voor een naadloze afwerking van uw rolluiken.

WERSO dakraamrolluik: lichtbeheersing en isolatie voor jouw zolder

Veel huiseigenaren transformeren hun zolder tot een waardevolle uitbreiding van hun woonruimte. Dakramen spelen hierbij een cruciale rol om deze ruimte van natuurlijk licht te voorzien. Maar hoe zit het met zonwering en isolatie? Het nieuwe WERSO dakraamrolluik biedt uitkomst. Het combineert effectieve zonwering met uitstekende warmte-isolatie, waardoor je op de zolder een aangename leefomgeving kunt creëren.

TRENDO voor schuine ramen: optimale zonwering en bedieningsgemak

Schuine kozijnen en ramen tot aan het dak zijn tegenwoordig een opvallende trend in moderne architectuur. Voor deze specifieke behoefte biedt Roma het TRENDO rolluiksysteem, dat is uitgerust met een aluminium pantser en standaard voorzien is van een handige motorbediening. Bij gebruik van de draadloze funky-besturing biedt de geavanceerde motor een ingebouwde vorstbeveiliging, waardoor jouw rolluik beschermd blijft, zelfs in de koudste wintermaanden.