Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken zijn een toevoeging voor elke woning of bedrijfspand. Met een simpele druk op te knop (Smart home oplossingen) kunt u uw rolluiken bedienen. Met elektrische rolluiken zorgt u ervoor dat uw woning koel aanvoelt, u weinig last heeft van geluiden uit de omgeving en dat u verzekerd bent van een veilig gevoel, dankzij de inbraakwerende functionaliteit.

Opbouw- en inbouwrolluiken

Rolluiken zijn er in twee varianten. Inbouwrolluik uitvoeringen en opbouwrolluik uitvoeringen. Opbouwrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw worden toegepast. Inbouwrolluiken zijn heel mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en leverancier om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

Dakraamrolluiken

De zolder voorzien van rolluiken op een schuindak of op een dakraam. zijn er in twee varianten. Met dakramen kan men de zolder effectief en mooi van daglicht voorzien. Alleen, hoe zit het met zonwering en warmte/isolatie? Hier biedt het nieuwe dakraamrolluik WERSO van Roma bijzonder veel voordelen.

Rolluiken voor schuine kozijnen

Schuine ramen en kozijnen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend. Maar hoe voorzie je deze ramen en kozijnen van een rolluik? TRENDO rolluiken zijn hiervoor de optimale oplossing. Het rolluiksysteem voor schuine ramen wordt algemeen uitgerust met een aluminium pantser en beschikt standaard over een comfortabele motorbediening.