Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Vitello comfortabele buitenruimte

Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen.De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-Flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. En in een geheel geopend segment kunt u een ladder zetten. Handig voor het schoonmaken van uw overkapping, en u kunt zo ook bij hoger gelegen muren, ramen en goten. Uiteraard kunt u de Vitello-Flex® ook elektrisch uitgevoerd krijgen!

Aanbod

Een greep uit onze Vitello mogelijkheden

Vitello-Flex

Maak meer gebruik van uw buitenruimte, kies voor Vitello-Flex®. Met deze schuifbare terrasoverkapping van gepatenteerd veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Waardoor het terras vaker en langer het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen.

De Vitello-Flex® is vrijwel overal toepasbaar als overkapping van tuin- en dakterras, balkon of aanbouw. De overkapping kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bouw en de omliggende ruimte. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer van te genieten.

Schuifbare overkapping

Een overkapping waardoor het terras vaker en het hele jaar door kan worden gebruikt, ook op de mindere dagen. De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-Flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht open worden geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. In een geheel geopendsegment kunt u een ladder zetten. Handig voor het schoonmaken van uw overkapping en u kunt zo ook bij hoger gelegen muren, ramen en goten. Uiteraard kunt u de Vitello-Flex® ook elektrisch uitgevoerd krijgen bij Van den Eijnde zonwering in Someren! Ook is het natuurlijk mogelijk om de overkapping te voorzien van alle mogelijke opties zoals zonwering, kozijnen, glaswanden, dimbare led-spots en verwarming. Deze overkapping is leverbaar in elke gewenste RAL- kleur.

Wat zijn de maximale afmetingen van een Vitello-Flex veranda?

Bij een overkapping van Vitello-Flex is er geen maximale breedte. De maximale diepte van een veranda is 550cm. Heeft u interesse in een systeem dat breder is dan 700cm dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij maken dan graag een prijs op maat.