Pallazzo veranda terrasoverkapping

Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium veranda of terrasoverkapping.

Duurzame aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van Pallazzo

De duurzame aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van Pallazzo Veranda staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte in uw veranda. Of u nu kiest voor een aluminium serre, veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping, met Pallazzo geniet u thuis van outdoor living. Vier vakantie in eigen huis, schop uw schoenen uit, verleng uw zomer, organiseer feestjes en barbecues of geniet van de rust in uw tuin. Als aluminium verandaspecialist hebben wij de Pallazzo terrasoverkappingen de afgelopen twintig jaar doorontwikkeld met onze ervaringen én die van gebruikers.

De overkappingen van Pallazzo zijn standaard uitgevoerd met gelaagd glas en worden voor elke situatie op maat gemaakt. Met de vrije overspanning van 6m heeft u een minimum aan licht- en zichtverlies. Pallazzo is een onderdeel van de grote kozijnenproducent Blyweert. Daardoor kunnen de overkappingen perfect uitgevoerd worden met kozijnen en glaswanden. Natuurlijk kan de overkapping voorzien worden van led-spots en verwarming: kies uit een van de 7 kleuren en maak er één geheel van met uw huis. Natuurlijk kan de overkapping ook voorzien worden van een zonwering om hinderlijke zonnestralen buiten te houden. In plaats van gelaagd glas kan de overkapping ook worden voorzien het prijsgunstige polycarbonaat.

Pallazzo Veranda heeft verschillende types aluminium veranda’s

Er is dus altijd een design dat past bij de architectuur van uw woning. Alle aluminium verandasystemen hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting en grote overspanningen. Een belangrijk voordeel van aluminium veranda’s is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimum aantal palen. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval en leefruimte. Veel mensen kiezen voor aluminium veranda’s vanwege de aangename leefomgeving met veel licht en ruimte. Een houten veranda daarentegen geeft veel schaduw.

Pallazzo XL Aventa

Deze terras overkapping is een innovatieve terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand. Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVENTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen.

Pallazzo XL

Pallazzo terrasoverkapping XL is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.

Pallazzo XL AVENTA

Pallazzo XL AVENTA is een innovatieve terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand. Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVENTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen.

Pallazzo 150 SL

Pallazzo terrasoverkapping 150 SL is een moderne aluminium terrasoverkapping, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze overkapping heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

Alle types en uitvoeringen zijn verkrijgbaar in zowel glaspanelen als polycarbonaat. 

 

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Meer dan 2000m² showroom

    Maak een afspraak

    Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom