Gibus zonwering

De mooiste zonwering bij u thuis. Sfeervolle verlichting, een heerlijke buitentempratuur en een tijdloze stijl: een ruimte die ontworpen is om aan al uw wensen te voldoen. Achter een zonnescherm, pergola of schaduwzeil, is het tijd om te genieten van comfort en schoonheid.

Topkwaliteit zonnescherm

Gibus streeft samen met haar architecten naar de hoogste creativiteit en laat je dromen uitkomen. Of het bestaande ruimtes zijn of er iets helemaal nieuws uit de grond moet komen, voor alles een oplossing. De veelzijdigheid, bruikbaarheid en duurzaamheid van de producten zal u verbazen.

Gibus zonwering

Je kunt zoveel dingen doen en verbeteren met zonwering!
U kunt een schaduwrijke hoek maken, waar u kunt genieten van lucht en licht, zelfs als de zon direct boven u staat. U kunt kamers en ruimtes beschermen tegen zonlicht of een herkenbare en stijlvolle structuur toevoegen aan de gevel van een huis.

De zonwering geproduceerd door Gibus is niet alleen praktisch, sterk en volledig efficiënt, maar streeft ook naar schoonheid: een verfijnde schoonheid die ontstaat uit zorgvuldige en doordachte keuzes van ontwerp, een subtiele schoonheid die goed combineert met architectuur en het landschap respecteert.

Zonneschermen: een reeks materialen, oplossingen en toepassingen

Als elke zonwering van Gibus precies voldoet aan de eisen van zijn klanten – of het nu een particulier of een bedrijf in de toerismesector is – komt dit doordat drie factoren samenkomen: de extreem hoge kwaliteit van materialen, geavanceerde technologieën en een voorkeur voor elegante minimalistische lijnen, die ruimtes verbeteren, ongeacht de stijl.

Pergola zonwering

De Gibus buitenpergola’s zijn geïnspireerd op de eenvoudigste en oudste beschermingsstructuur in de mediterrane wereld. Pergola’s leunend tegen de muur van een gebouw, of zelfdragende pergola’s in een tuin, aan zee of aan het zwembad. 90-graden pergola’s, die spelen met de lineariteit van de horizon, of hellende pergola’s, als een harmonieus onderdeel van een gebouw.

De structuur is stevig en bestendig, in aluminium met poedercoating; de hoes is opvouwbaar in PVC met horizontale profielen.

Het afdeksysteem met kantelbare lamellen kan het microklimaat op een natuurlijke manier wijzigen: wanneer het wordt geopend, kan een pergolakleur de directe zonnestraling stoppen en een lichte bries creëren; wanneer het gesloten is, herstelt het van de regen.

Alle overdekte pergola’s van Gibus zijn verkrijgbaar als monomoduul- en plurimodule-oplossingen, met een aanpasbaar aantal ondersteuningspoten, voor toepassing op ruimten van verschillende grootten.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom