Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Tibelly zonneschermen: bescherming, besparing en stijl

Tibelly verandert de manier waarop we naar schaduw kijken! Er zijn verschillende vormen van buitenzonwering, en de juiste keuze hangt af van jouw behoeften en situatie. Bij Van den Eijnde Zonwering staan professionele experts klaar om je op maat te adviseren en te voorzien van deskundige montage en service. Het online kiezen van deze producten kan in de praktijk lastig zijn vanwege de verbinding tussen smaak, bouwomstandigheden en technische mogelijkheden.

Zonneschermdoek van Tibelly

Het Tibelly® zonneschermdoek, dat zichtbaar is wanneer geopend, speelt een cruciale rol in de meeste zonweringproducten. Naast kleur zijn de kwaliteiten van het doek van groot belang, omdat het niet alleen de zon tegenhoudt, maar ook bescherming, besparingen en decoratie biedt. Ontdek zonneschermen in meer dan 500 kleurcombinaties

Doek voor Tibelly markiezen

De markies, de onbetwiste klassieker in buitenzonwering, voegt niet alleen karakter toe aan gebouwen, maar voorkomt ook ongewenste zijdelingse lichtinval. Markiezen bestaan uit u-vormige profielen die scharnierend zijn verbonden. Hoewel traditionele houten markiezen nog steeds beschikbaar zijn, zijn er tegenwoordig ook onderhoudsarme, hoogwaardige aluminium opties.

Markiezen kunnen worden bediend op verschillende manieren:

> Met behulp van band of koord, zowel van binnen als van buiten.
> Elektrisch via een schakelaar of afstandsbediening, eventueel met een zon- en windautomaat voor optimaal bedieningsgemak en energiebesparing. De elektrische bediening kan worden gekoppeld, zodat meerdere markiezen met één schakelaar kunnen worden bediend.

Markiezen lenen zich uitstekend voor reclame, waardoor winkels en restaurants extra uitstraling krijgen door hun naam te verbinden aan deze klassieke zonwering.

Aanbod

Een greep uit onze Tibelly mogelijkheden

Tibelly Knikarmschermen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn perfect voor het creëren van schaduw boven jouw terras. De stevige constructie maakt het mogelijk om zelfs grote terrassen van voldoende schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid op jouw terras.

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en prijsklassen. Je vindt “open” systemen waarbij het doek niet wordt beschermd, half “open” systemen waarbij alleen de bovenkant van het doek wordt beschermd, en gesloten cassette systemen waarbij het doek volledig wordt beschermd door een cassette in gesloten toestand. Bij Van den Eijnde zonwering, jouw specialist, hebben we altijd een oplossing op maat voor jou.

Hoewel de meeste knikarmschermen nog steeds handmatig vanaf de buitenkant kunnen worden bediend met behulp van een oogwindwerk, zijn steeds meer schermen uitsluitend elektrisch bedienbaar via een schakelaar of afstandsbediening, eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal gemak en energiebesparing.