Zonnescherm doek van Tibelly

De TIBELLY zonneschermen worden in onze eigen productie ruimte geassembleerd en kunnen dus volledig naar wens worden samen gesteld, ze zijn leverbaar in doek collectie van DICKSON, SATTLER, TIBELLY huis collectie en de motoren zijn van Somfy.

Doek voor markiezen van Tibelly

De onbetwiste klassieker onder de buitenzonwering is de markies. Dit is een dusdanig oer-hollands product dat men deze zonwering in het engels Dutch Canopies noemt. Natuurlijk geeft de markies het gebouw niet alleen extra karakter, maar doordat ook de zijden afgedekt zijn, komt er ook nog eens geen lichtinval van de zijkanten. Een markies wordt opgebouwd uit een aantal u-vormige profielen die met scharnieren verbonden zijn. De traditionele houten markiezen zijn nog steeds verkrijgbaar. Echter tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in onderhoudsarm hoogwaardig aluminium.

Markiezen zijn te bedienen:

 • D.m.v. band of koord voor zowel binnen als buiten.
 • Elektrisch d.m.v. schakelaar of afstandsbediening eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal bedieningsgemak en energiebesparing. De elektrische bediening kan ook gekoppeld worden zodat verschillende markiezen bediend kunnen worden met 1 schakelaar.

Markiezen zijn bij uitstek geschikt om puien te voorzien van reclame om de winkel of restaurant extra cachet te geven gekoppeld aan de naam van de gelegenheid.

Knikarmscherm van Tibelly

Knikarmschermen of terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras.

Knikarmschermen zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn “open” systemen waarbij het doek niet is beschermd, half “open” systemen waar alleen het doek aan de bovenkant is beschermd en gesloten cassette systemen waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd. Van den Eijnde zonwering, uw specialist heeft altijd een oplossing op maat voor u.

De meeste knikarmschermen kunnen vanaf de buitenzijde nog met de hand middels een oogwindwerk bediend worden. Echter steeds meer schermen zijn alleen nog elektrisch bedienbaar d.m.v. een schakelaar of afstandbediening eventuel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal gemak en energiebesparing.

Tibelly zet schafuw in een ander licht!

Er zijn vele vormen van zonwering buiten. Het is afhankelijk van uw wensen, uw situatie en uw mogelijkheden welk product het beste bij u past. De professionele zonweringspecialist Van den Eijnde  is de aangewezen persoon om u te helpen bij uw keuze. Van den Eijnde  zonwering kan u op maat adviseren en bovendien adequate service en deskundige montage bieden. Het blijkt in praktijk vaak moeilijk om “on-line” een goede keuze te maken voor dit soort producten waarbij smaak, bouwsituatie en technische mogelijkheden nauw met elkaar verbonden zijn. Bij gebruik van zonwering buiten is het Tibelly® zonweringdoek, indien geopend, het zichtbare deel van de meeste zonweringproducten. Naast de kleur, zijn ook de kwaliteiten van het doek van groot belang. Het is dit deel van het product dat, naast het weren van de zon, de volgende belangrijke kwaliteiten levert: Bescherming, Besparing en Decoratie.  Zonneschermen met meer dan 500 kleurcombinaties te ervaren.

Waarom Tibelly zonwering?

Zonwering beschermend

Bescherming van de huid tegen schadelijke UV-stralen, tegen inkijk, verkleuring meubels, tegen hinderlijke zonnestraling, weersinvloeden (rolluiken), inbraak (rolluiken) etc.; zonwering en rolluiken zijn meer beschermend dan u denkt.

Zonwering bespaard

TNO heeft uitgerekend dat automatisch geregelde zonwering tot wel 29% besparing kan opleveren. En dan hebben we het nog niet eens over rolluiken die in de winter ook nog eens stookkosten besparen en het binnencomfort verhogen.

Zonwering is decoratief

Zonwering kan door kleur en vorm de architectonische waarde van uw huis verhogen. Bovendien geeft het een persoonlijke tint aan uw huis. Er zijn ontelbare kleur- en vormcombinaties mogelijk.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom