Heroal rolluiken

Raam- en deursystemen, gevelsystemen en rolluik- en roldeursystemen overtuigen door de beste systeemeigenschappen, veel individuele designvarianten en een hoogwaardig ontwerp. De innovatiekracht van de producten van Heroal realiseert de visie van de „Blue Building“ – het gebouw dat vanaf het ontwerp, door materiaalgebruik tot en met de oplevering, duurzaam en energie-efficiënt functioneert.

Hoge kwaliteit rolluiken

De innovatieve, op de toekomst van het bouwen gerichte raamgeneratie van heroal is van hoge kwaliteit en onderscheidt zich door het minimale energieverbruik
bij de productie en de maximale energiebesparing tijdens de volledige gebruiksduur. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en optimaliseren, is het voor ons van groot belang dat de belangrijke productiestappen met behulp van eigen kennis en vaardigheden in onze fabrieken worden uitgevoerd. Dit wordt vooral duidelijk bij het veredelen van de oppervlakken. Met de hwr-poedercoating biedt heroal voor alle raamsystemen een coating die voldoet aan de hoogste eisen voor weerbestendigheid en kleurvastheid.

Maximale functionaliteit en een hoogwaardig design

Aluminium raamsystemen van heroal combineren vernieuwende warmte-isolatie met maximale functionaliteit, een hoogwaardig design en zeer goede systeemcompatibiliteit. De door heroal ontwikkelde en hoogwaardig geproduceerde profielverbindingen – bestaande uit halfronde aluminium goten, isolatieprofielen van polyamide en een compleet met schuim gevulde isola­tiezone – vormen de basis voor energie-efficiënte ramen. heroal verlegt met de raaminnovatie heroal W 72 de grenzen op het gebied van duurzaam bouwen.

Raamsystemen van heroal staan garant voor maximale systeemveiligheid. Met de modulair vormgegeven isolatiezone van de profielen kunnen de U-waarden nauwkeurig op elke eis worden afgestemd – zelfs de voor passiefhuizen geschikte Uf-waarde. Hierdoor worden energiezuinige ramen gerealiseerd, die voldoen aan de verordening voor energiebesparing EnEV 2009 en de op handen zijnde EnEV 2012. Raamsystemen van heroal bieden bovendien een beduidend hogere stabiliteit en betere statica dankzij het heroal-verbindingsproces.
Dit proces zorgt ook voor maximale resultaten bij tests op dichtheid, windbelasting en geluidsisolatie, en bij inbraakwerende uitvoeringen tot weerstandsklasse WK 3. Daarnaast biedt heroal een haast eindeloos aanbod aan vormgevingsmogelijkheden, bijvoorbeeld door de buigen kantservice voor profielen die in de eigen fabriek wordt uitgevoerd.

Deursystemen van Heroal

Deursystemen van heroal bereiken niet alleen een uitstekende warmte-isolatie. Met een veelzijdig aanbod aan contouren, aan-zichtbreedten en geometrieën garanderen ze in de nieuwbouw en de renovatie ook aantrekkelijke designvarianten. Bovendien voldoen de systemen aan de hoogste functionele eisen en vei-­ligheidsnormen en zijn ze daarbij volledig compatibel met alle systemen. Daarnaast bieden deursystemen van heroal haast eindeloze vormgevingsmogelijkheden dankzij de individuele oppervlakteveredeling met de hwr-poedercoating. heroal gaat zelfs nog een stap verder en biedt met zijn buig- en kantservice voor profielen verwerkers de mogelijkheid om op de extra wen-sen van architecten en opdrachtgevers in te gaan.

De profielverbindingen van heroal – met halfronde aluminium goten, deformatiebestendige isolatieprofielen en een compleet volgeschuimde isolatiezone – vormen de basis voor hoogwaardige, duurzame deuren. De combinatie met heroal-systeemcomponenten garandeert de betrouwbare productie. Deursystemen van heroal hebben rolstoelvriendelijke dorpels en bieden een uitgebreid assortiment aan deurvleugels, zoals vlakke en opdekkende huisdeurvleugels voor binnen en buiten. De gepatenteerde mechanische beveiliging en beschermprofielen bij vleugeloverdekkende vullingen maken het mogelijk hoogwaardige huisdeuren op veilige en economische wijze te produceren.

Met de modulair vormgegeven isolatiezone van de heroal-profielen en de afdichtingstechniek met drie niveaus kunnen de meest verschillende U-waarden op elke eis worden afgestemd. Hierdoor worden deuren gerealiseerd, die voldoen aan de verordening voor energiebesparing EnEV 2009 en de aanscherping hiervan in EnEV 2012. Door het gepatenteerde deformatiebestendige verbindingssysteem bieden deursystemen van heroal in vergelijking met de gebruikelijke systemen een beduidend hogere stabiliteit en betere statica, evenals betere resultaten voor dichtheid, windbelasting en geluidsisolatie. In-braakwerende uitvoeringen tot weerstandsklasse WK 2 zijn mogelijk.

Rolluiksystemen van Heroal

De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de fabriekseigen productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn. De vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en types maken van het aluminium rolluik dat daaruit ontstaat een exclusief designelement.

Rolluikinnovatie: heroal rs hybrid

het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid van heroal, de aanbieder van complete aluminium systemen, heeft de Innovation Award International 2013 in de wacht gesleept!

De heroal rs hybrid combineert op voortreffelijke wijze de systeemvoordelen van rolluiken en zonweringen. Zo biedt de systeemoplossing vanaf binnen gezien het aangename uiterlijk van een stoffen zonwering, terwijl de kamer tegelijkertijd toch volledig wordt verduisterd. De heroal rs hybrid werkt haast geruisloos, net zoals een verticaal zonnescherm, en wat veiligheid en weerstand tegen windbelasting betreft, biedt de systeemoplossing dezelfde kwaliteit als een aluminium rolluikpantser. Bovendien wordt de heroal rs hybrid ruimtebesparend opgerold, net zoals een markisolette. Door de synergieën die daaruit voortkomen, ontsluiten we voor verwerkers nieuwe markten.

Ruimtebesparende oproldiameter

Door de combinatie van gerolvormde aluminium profielen en hoogwaardig technisch textiel kan een haast geruisloze werking en een ruimtebesparende oproldiameter worden gerealiseerd. Bij een hoogte van het hangwerk van 2.100 mm is bijvoorbeeld slechts 125 mm oprolruimte nodig. Ideaal om bijvoorbeeld compleet in een isolatieverbindingssysteem van een gebouwschil te integreren, zonder daarbij het uiterlijk van de gevel te veranderen. Met een speciale isolatiekastvariant van heroal en de passende geleidingsrails voldoet de heroal rs hybrid ook aan alle richtlijnen van de RAL-kwaliteitsorganisatie voor gebruik in een isolatieverbindingsysteem dat geschikt is voor passiefhuizen. Zo is de heroal rs hybrid niet alleen de perfecte oplossing bij het bouwen van passiefhuizen, maar vooral ook bij de energetische sanering van gevels in de woning- en objectbouw.

Energiebesparing

De toonaangevende nieuwe systeemoplossing heroal rs hybrid biedt in combinatie met warmtegeïsoleerde ramen van heroal een verbetering van de totale U-waarde van maximaal 44 procent. Hierdoor kunnen de stookkosten beduidend worden verlaagd. Een automatisch geregelde heroal rs hybrid levert met zijn functie als zonwering ook een belangrijke bijdrage aan de warmte-isolatie in de zomer en verlaagt op aanzienlijke wijze de kosten voor klimaatregeling.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom