Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Hoge kwaliteit rolluiken

De innovatieve raamsystemen van heroal zijn gericht op de toekomst van de bouwsector. Ze onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit en minimaliseren het energieverbruik tijdens de productie, terwijl ze maximale energiebesparing bieden gedurende hun hele levensduur. Om deze kwaliteit te waarborgen en te optimaliseren, voeren we essentiële productiestappen met behulp van onze eigen expertise uit in onze fabrieken. Dit wordt met name duidelijk bij de afwerking van de oppervlakken. Dankzij de hwr-poedercoating voldoet heroal aan de hoogste eisen op het gebied van weerbestendigheid en kleurvastheid voor al onze raamsystemen.

Maximale functionaliteit en een hoogwaardig design

Aluminium raamsystemen van heroal combineren vernieuwende warmte-isolatie met maximale functionaliteit, een hoogwaardig design en zeer goede systeemcompatibiliteit. De door heroal ontwikkelde en hoogwaardig geproduceerde profielverbindingen – bestaande uit halfronde aluminium goten, isolatieprofielen van polyamide en een compleet met schuim gevulde isola­tiezone – vormen de basis voor energie-efficiënte ramen. heroal verlegt met de raaminnovatie heroal W 72 de grenzen op het gebied van duurzaam bouwen.

Raamsystemen van heroal staan garant voor maximale systeemveiligheid. Met de modulair vormgegeven isolatiezone van de profielen kunnen de U-waarden nauwkeurig op elke eis worden afgestemd – zelfs de voor passiefhuizen geschikte Uf-waarde. Hierdoor worden energiezuinige ramen gerealiseerd, die voldoen aan de verordening voor energiebesparing EnEV 2009 en de op handen zijnde EnEV 2012. Raamsystemen van heroal bieden bovendien een beduidend hogere stabiliteit en betere statica dankzij het heroal-verbindingsproces.
Dit proces zorgt ook voor maximale resultaten bij tests op dichtheid, windbelasting en geluidsisolatie, en bij inbraakwerende uitvoeringen tot weerstandsklasse WK 3. Daarnaast biedt heroal een haast eindeloos aanbod aan vormgevingsmogelijkheden, bijvoorbeeld door de buigen kantservice voor profielen die in de eigen fabriek wordt uitgevoerd.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Heroal mogelijkheden

Hoogwaardige Heroal deursystemen

De deursystemen bieden uitstekende warmte-isolatie, aantrekkelijk design, en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Dankzij individuele oppervlakteveredeling met hwr-poedercoating zijn er talloze vormgevingsmogelijkheden. Met buig- en kantservice voor profielen kunnen ze voldoen aan specifieke wensen van architecten en opdrachtgevers. De profielverbindingen, inclusief rolstoelvriendelijke dorpels en diverse deurvleugelopties, garanderen duurzaamheid en veiligheid. Bovendien kunnen ze U-waarden aanpassen aan specifieke behoeften, voldoen aan energiebesparingsvoorschriften, en bieden ze aanzienlijke verbeteringen in stabiliteit, dichtheid, windbelasting, en geluidsisolatie in vergelijking met standaardsystemen. Ze bieden zelfs inbraakwerende opties tot weerstandsklasse WK 2.”

Rolluiksystemen van Heroal

De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de fabriekseigen productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn. De vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en types maken van het aluminium rolluik dat daaruit ontstaat een exclusief designelement.

Energiebesparing systeemoplossing

De toonaangevende nieuwe systeemoplossing heroal rs hybrid biedt in combinatie met warmtegeïsoleerde ramen van heroal een verbetering van de totale U-waarde van maximaal 44 procent. Hierdoor kunnen de stookkosten beduidend worden verlaagd. Een automatisch geregelde heroal rs hybrid levert met zijn functie als zonwering ook een belangrijke bijdrage aan de warmte-isolatie in de zomer en verlaagt op aanzienlijke wijze de kosten voor klimaatregeling.

Rolluikinnovatie: heroal rs hybrid

het rolluik- en zonweringsysteem heroal rs hybrid van heroal, de aanbieder van complete aluminium systemen, heeft de Innovation Award International 2013 in de wacht gesleept!

De heroal rs hybrid combineert op voortreffelijke wijze de systeemvoordelen van rolluiken en zonweringen. Zo biedt de systeemoplossing vanaf binnen gezien het aangename uiterlijk van een stoffen zonwering, terwijl de kamer tegelijkertijd toch volledig wordt verduisterd. De heroal rs hybrid werkt haast geruisloos, net zoals een verticaal zonnescherm, en wat veiligheid en weerstand tegen windbelasting betreft, biedt de systeemoplossing dezelfde kwaliteit als een aluminium rolluikpantser. Bovendien wordt de heroal rs hybrid ruimtebesparend opgerold, net zoals een markisolette. Door de synergieën die daaruit voortkomen, ontsluiten we voor verwerkers nieuwe markten.

Ruimtebesparende oproldiameter

Door de combinatie van gerolvormde aluminium profielen en hoogwaardig technisch textiel kan een haast geruisloze werking en een ruimtebesparende oproldiameter worden gerealiseerd. Bij een hoogte van het hangwerk van 2.100 mm is bijvoorbeeld slechts 125 mm oprolruimte nodig. Ideaal om bijvoorbeeld compleet in een isolatieverbindingssysteem van een gebouwschil te integreren, zonder daarbij het uiterlijk van de gevel te veranderen. Met een speciale isolatiekastvariant van heroal en de passende geleidingsrails voldoet de heroal rs hybrid ook aan alle richtlijnen van de RAL-kwaliteitsorganisatie voor gebruik in een isolatieverbindingsysteem dat geschikt is voor passiefhuizen. Zo is de heroal rs hybrid niet alleen de perfecte oplossing bij het bouwen van passiefhuizen, maar vooral ook bij de energetische sanering van gevels in de woning- en objectbouw.