Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Orchestra, Symphony, Opera: Dickson’s zonwering

De uitgebreide Dickson zonweringcollectie biedt een indrukwekkende selectie van maar liefst 212 verschillende variaties, met onder andere 100 prachtige effen stoffen. Binnen deze omvangrijke collectie vind je 188 Orchestra-modellen, 10 effen Symphonystoffen en 14 Opera-jacquards. Een opvallende toevoeging aan het assortiment is de introductie van jeansstof, die een verfrissende en levendige dimensie toevoegt aan het reeds diverse aanbod. Orchestra, als het meest uitgebreide assortiment op de markt, biedt een unieke mix van stijlvolle elementen geïnspireerd door zowel binnen- als buitentrends, met een schitterend kleurenpalet en nieuwe effen stoffen om uit te kiezen. Dickson consolideert zijn positie als een vooraanstaande ontwerper van zonweringdoeken met deze collectie, die bestaat uit 100 effen stoffen, 18 onweerstaanbare nieuwe streepdesigns en 9 fascinerende jacquards met optische effecten, wat resulteert in één veelzijdige zonweringcollectie, opgebouwd uit de vertrouwde assortimenten: Orchestra, Symphony en Opera.

De rol van kleur in zonwering

De kleurkeuze is een cruciale factor in de effectiviteit van zonwering. Bij Dickson begrijpen ze dat verschillende tinten invloed hebben op de hoeveelheid licht en warmte die jouw buitenruimte binnendringen. Lichtere kleuren laten meer licht toe maar kunnen warmte doorlaten, terwijl donkere kleuren helpen om de temperatuur te reguleren en fel zonlicht te verminderen. Wat de stoffen echt onderscheidt, is het unieke productieproces. Al de stoffen worden vervaardigd met Solution Dyed Acrylic, waarbij de kleurpigmenten diep in de vezels doordringen. Dit resulteert in uitzonderlijke kleurvastheid, duurzaamheid en weerstand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden, waardoor jouw zonwering er altijd op zijn best uitziet en presteert, ongeacht het klimaat.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Dickson mogelijkheden

Dickson Orchestra en Symphony

Dickson Orchestra en Symphony zijn de belichaming van hoogwaardige buitenstoffen met superieure eigenschappen en prestaties. Deze collecties zijn het antwoord op de groeiende vraag naar duurzaamheid en effectieve zonnebescherming in de markt. Orchestra heeft zijn technische specificaties verbeterd om aan de strengste normen te voldoen, met een nog betere waterdichtheid (schmerber 370 mm in plaats van 350 mm), verbeterde bescherming (lichtdoorlatendheid van slechts 0,11% in plaats van 0,36%), en een verbeterde stabiliteit. Deze stof is ook geïnspireerd op de modewereld, waar strepen de trend zijn, en biedt met nieuwe variaties zoals ‘Napels’, ‘Treviso’, en ‘Sienna’ een moderne en stijlvolle alternatieve kleurkeuze.

Symphony is een stof die robuuster en zwaarder is dan Orchestra, met een textuur die aanvoelt als katoen. Deze stof biedt uitstekende bescherming tegen zonnestralen en heeft een verhoogde scheurbestendigheid. Dankzij de door en door geverfde acrylvezel, Sunacryl, en de speciale behandeling met Cleangard voor buitentoepassingen, behoudt de stof jarenlang zijn kleur, weerstaat hij aan water, en is hij eenvoudig te onderhouden. Symphony is geschikt voor diverse soorten zonwering, waar dan ook. Deze stof is verkrijgbaar in een breedte van 120 cm.