Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Horeca terrasoverkapping

Laat uw horeca terrasoverkapping maken door horeca specialist van den Eijnde Zonwering Someren. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een overkapping rekening mee moet houden. Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw horeca terrasoverkapping van Van den Eijnde.

Glazen schuifwand horeca terrasoverkapping

Een glazen schuifwand voor bij een horeca accommodatie. Het product bestaat uit een beweegbare wand met meerdere glaspanelen. De glazen wanden kun je openschuiven en creëert zo een grotere doorgang. Er zijn tal van voordelen te benoemen voor het plaatsen van een glazen schuifwand, denk bijvoorbeeld aan meer lichtinval, ruimtelijk effect en extra leefruimte voor uw gasten. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een schuifwand rekening mee moet houden Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw glazen schuifwand door de slaapspecialisten van Van den Eijnde.

Zonwering horeca terrasoverkapping

Zonnewering voor in of op een terrasoverkapping. Professionele buitenzonwering voor de horeca. Of heeft u liever een zonneluifel of een terrasscherm. Van den Eijnde Zonwering heeft kennis van zaken en is er speciaal voor de horeca ondernemer.