Zonnescherm, overkapping & glaswand voor de horeca

Stijlvolle terrasoverkapping of zonnescherm voor de horeca, vast of schuifbaar met of zonder glaswand. Met PVC doek of juist een glasdak. Of u een restaurant, bar, café of hotel accommodatie bezit, van den Eijnde Zonwering uw horeca specialist!

Horeca terrasoverkapping

Laat uw horeca terrasoverkapping maken door horeca specialist van den Eijnde Zonwering Someren. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een overkapping rekening mee moet houden. Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw horeca terrasoverkapping van Van den Eijnde.

Glazen schuifwand horeca terrasoverkapping

Horeca terrasoverkapping op maat van den Eijnde Zonwering

Een glazen schuifwand voor bij een horeca accommodatie. Het product bestaat uit een beweegbare wand met meerdere glaspanelen. De glazen wanden kun je openschuiven en creëert zo een grotere doorgang. Er zijn tal van voordelen te benoemen voor het plaatsen van een glazen schuifwand, denk bijvoorbeeld aan meer lichtinval, ruimtelijk effect en extra leefruimte voor uw gasten. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een schuifwand rekening mee moet houden Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw glazen schuifwand door de slaapspecialisten van Van den Eijnde.

Zonwering horeca terrasoverkapping

Palmo-Palmiye-015-van den Eijnde Someren

Zonnewering voor in of op een terrasoverkapping. Professionele buitenzonwering voor de horeca. Of heeft u liever een zonneluifel of een terrasscherm. Van den Eijnde Zonwering heeft kennis van zaken en is er speciaal voor de horeca ondernemer.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² showroom

Maak een afspraak

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom