Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Verticale zonwering: screens

Screens, een vorm van buitenzonwering die de afgelopen jaren aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen, bieden een effectieve oplossing voor zonwering. Dit type verticale zonwering bedekt het volledige glasoppervlak om ongewenst licht buiten te houden en voorkomt dat het glas opwarmt. Er bestaan verschillende soorten screens en screendoeken om aan diverse behoeften te voldoen. Een opvallende eigenschap van screens is dat ze overdag een vrij zicht van binnen naar buiten mogelijk maken, terwijl het zicht van buiten naar binnen wordt belemmerd, wat privacy en comfort biedt.

SolidScreen: robuuste zonwering

SolidScreens zijn geen gewone screens. Deze screens zijn speciaal ontworpen om zelfs de krachtigste weersomstandigheden te weerstaan. Ze maken gebruik van een uniek ritsgeleidingssysteem dat windstabiliteit biedt, wat betekent dat ze stevig blijven, zelfs wanneer de wind aantrekt. Dit maakt ze ideaal voor gebieden waar sterke wind en ruig weer veelvoorkomend zijn. De robuuste constructie van SolidScreens zorgt ervoor dat ze lang meegaan en uitstekende bescherming bieden tegen zowel de zon als de elementen. Met SolidScreens bent u verzekerd van duurzame en betrouwbare zonwering, ongeacht de weersomstandigheden.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Tibelly mogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden van Tibelly screens

Het bedienen van screens is eenvoudig en veelzijdig. U kunt kiezen voor handmatige bediening met een band of koord, zowel geschikt voor binnen als buiten. Ook is er de optie van bediening met een draaistang, zowel intern als extern. Voor ultiem gemak en energiebesparing kunt u elektrische bediening kiezen via een schakelaar of afstandsbediening, eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor geautomatiseerd beheer. Bovendien kunnen meerdere screens worden gekoppeld en bediend met slechts één schakelaar.

Screens zijn niet alleen geschikt voor buitentoepassingen. In situaties waar volledige verduistering vereist is, zoals projectiezalen, bieden SolidScreens met verduisteringsdoek de gewenste verduisteringsniveaus. Het screendoek is ook ideaal voor bedrukking, waardoor u uw kantoorpand kunt voorzien van reclame en tegelijkertijd de zon kunt weren.