Heroal zipscreen

De grote keuze aan kleursoorten en materialen (weefsels) laat u toe om het textielscreen van uw Heroal screen zo te ontwerpen dat de zonwering optimaal afgestemd is op uw wensen. Functioneel én mooi!

Extreem weerbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn de Heroal Screens. Het textielscreen wordt neergelaten via een aan het textiel bevestigde ritssluiting in stabiele geleidingsrails die te koppelen is aan een Smart Home oplossing bij van den Eijnde Zonwering. Voor ieder wat wils want de Heroal is verkrijgbaar van transparant tot ondoorzichtig en biedt een grote designvrijheid. Kom naar onze showroom en bekijk de collectie Heroal zipscreens

Zipscreens van Heroal VS Z

Wat maakt de zipscreen nou zo bijzonder? De zipscreen is van textiel en biedt weerstand tegen hitte, inkijk en verblinding van zon. De screens kunnen tot 75% zonnestralen afzwakken en kunnen de UV stralingen tot 95% worden gefilterd. De screens van Heroal is dus ook goed voor uw gezondheid.

Afmetingen Heroal zipscreen

De screens zijn geschikt voor een eengezinswoning tot en met een projectbouw. Met een breedte tot 5 meter is voor (bijna) alles een oplossing te bedenken. De screens van Heroal worden door van den Eijnde vakkundig gemonteerd.

Weersbescherming Heroal zipscreen

Dankzij het innovatieve zipscreensysteem van de heroal VS Z is de zonwering extreem weerbestendig. Zelfs bij rukwinden (tot 145 km/h) is de heroal VS Z de beste keuze voor een veilige zonwering.

Montage Heroal screen

Van den Eijnde mag zich vakspecialist noemen en monteert uw heroal VS Z professioneel, snel en schoon. Naargelang van de inbouwsituatie kan de textiele zonwering ook in uw gevel worden geïntegreerd of in een zonweringkast voor het raam worden gemonteerd. Heeft u vragen over de montage van een Heroal screen? Neem contact op met Van den Eijnde Zonwering.

 

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² showroom

  Maak een afspraak

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom