Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Geniet van rust, privacy en energiebesparing met Bubendorff rolluiken

Bubendorff rolluiken bieden tal van voordelen die het comfort en de veiligheid van uw woning verbeteren. Dankzij hun intelligente ontwerp zijn deze rolluiken uiterst gebruiksvriendelijk. Met de eenvoudige bediening kunt u de lichtinval en temperatuur in uw huis moeiteloos regelen. Daarnaast leveren ze uitstekende thermische isolatie, wat zowel uw energieverbruik als uw wooncomfort verbetert. Bubendorff rolluiken bieden ook extra veiligheid en privacy, en ze verminderen geluidsoverlast van buitenaf. Kortom, ze combineren gebruiksgemak met tal van voordelen voor uw huis.

Een wereld van gemak: Bubendorff rolluiken met solar bediening

Met Bubendorff rolluiken ervaar jij ultiem bedieningsgemak. Deze rolluiken zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Dankzij innovatieve technologieën, zoals de geïntegreerde zonnepanelen, hoef je je geen zorgen te maken over bedrading of elektrische aansluitingen. Dat betekent niet alleen milieuvriendelijkheid, maar ook elektrisch gemak zonder extra kosten. En als kers op de taart kun je de rolluiken naadloos integreren in jouw smart home-systeem. Met een simpele druk op de knop of via je smartphone, waar je ook bent, heb jij volledige controle over jouw zonwering. Of het nu gaat om het regelen van lichtinval, privacy, of het optimaliseren van jouw energie-efficiëntie, met Bubendorff rolluiken is gemak altijd binnen handbereik.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Bubendorff mogelijkheden

Mono rolluik – MONO iD2

Ideale rolluik voor buiten zonwering. Rolluiken voor buiten aan de gevel of tussen het kozijn. OnzichtaVaak worden deze rolluiken gebruikt voor renovatiebouw van een woning.

De oplossing voor alle situaties, 3 maten en 6 dooshoogten
Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
Toegang tot de XXL (tot 4 m breed) met een specifiek blad en een doos van geëxtrudeerd aluminium
7 jaar garantie op alle onderdelen

Tradi rolluik – TRADI iD2

Ideale rolluik voor buiten zonwering. Rolluiken voor buiten aan de gevel of tussen het kozijn. Deze sluiter wordt onzichtbaar gemaakt in een tunneldoos en past in alle type huizen. Tevens worden deze rolluiken geleverd met afstandsbediening (Smart home oplossing)

De oplossing voor alle situaties, 3 formaten voor alle lengtes
Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
Toegang tot de XXL, tot 5 meter breed, met een specifiek blad
7 jaar garantie op onderdelen

Block rolluik – BLOCK iD2

Economische rolluik voor buiten zonwering gemonteerd op het raam. Rolluiken voor buiten aan de gevel of tussen het kozijn.

Een enkele legbewerking door dezelfde vakman
Een harmonieuze esthetiek en een zeer goede thermische isolatie, waarbij de sluiter in het venster wordt geïntegreerd
7 jaar garantie op alle onderdelen
Verkrijgbaar in types: BLOCK NTh, BLOCK Y en BLOCK RTh

Veranda dakluik – BLOCK iD2

De oplossing voor terrasdaken van serres/ overkappingen. Schuindak rolluik oplossingen bij Van den Eijnde Zonwering. Economische rolluik voor buiten zonwering gemonteerd op het raam.

Past zich aan alle situaties aan: grote breedtes, lange valpartijen, hellingshoeken van 0 tot 81 °
Op maat gemaakt, tot 6 meter val en zonder beperking van de breedte dankzij de nevenschikking van frames
7 jaar garantie op alle onderdelen
Lees minder