Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Pallazzo aluminium terrasoverkapping

Je kunt ruimte en openheid creëren door te kiezen voor een Pallazzo aluminium terrasoverkapping met een grote vrije overspanning. Pallazzo biedt verschillende ontwerpen en types van terrasoverkappingen, zodat er altijd een design is dat naadloos aansluit op jouw huis en jouw wensen. Onze Pallazzo terrasoverkappingen zijn met oog voor detail afgewerkt. De bevestigingen zijn volledig weggewerkt in de constructie, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Seizoensloos buitenleven met Pallazzo terrasoverkappingen

Met een Pallazzo terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van de schoonheid van jouw buitenruimte, ongeacht de grillen van de seizoenen. In de lente en zomer biedt het verkoeling en bescherming tegen de zon, terwijl je in de herfst en winter kunt genieten van een droge, knusse buitenomgeving. De hoogwaardige constructie zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen de elementen, terwijl het modulaire ontwerp de flexibiliteit biedt om jouw overkapping aan te passen aan specifieke behoeften. Met Pallazzo creëer je een veelzijdige buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten, terwijl je tegelijkertijd waarde toevoegt aan jouw huis en levensstijl.

Een compleet aanbod Buitenleven

In onze prachtige showroom in Someren-Eind presenteren wij een uitgebreide selectie van terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken en screens! Als je behoefte hebt aan deskundig advies, plan dan vooraf een afspraak. Dit stelt ons in staat om jouw bezoek optimaal te organiseren, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Pierre - van den Eijnde Veranda Buitenleven - Woninginrichting en zonwering
Aanbod

Een greep uit onze Pallazzo mogelijkheden

Een lamellen terrasoverkapping

Pallazzo Lounge, met zijn unieke lamellen terrasoverkapping, is een perfecte samensmelting van elegantie en functionaliteit. Deze fraai ontworpen overkapping biedt niet alleen een verbluffende uitstraling maar legt ook de kracht van gebruiksgemak in uw handen. Met de kantelbare aluminium lamellen beheerst u eenvoudig de lichtinval, waardoor u moeiteloos de perfecte sfeer creëert. De robuuste constructie minimaliseert het gebruik van kunststoffen, zelfs de zijkappen van de lamellen zijn van duurzaam aluminium. Pallazzo Lounge is niet alleen een architectonische aanvulling op elk huis, maar biedt ook de vrijheid om het vrijstaand te plaatsen of tegen de huisgevel te monteren. Combineer deze lamellen terrasoverkapping met Pallazzo INVIGO voor nog meer comfort, met slechts één handbeweging bediende glaselementen bieden maximale transparantie en bescherming tegen wind en regen, zodat u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten.

Pallazzo SQOPE

Met twee varianten, aanbouw of vrijstaand, biedt de Pallazzo SQOPE een ruime overspanning van 7000 mm. Hierdoor geniet je van een vrij uitzicht en kun je jouw overkapping naar wens inrichten, zonder obstakels. De dakliggers zijn subtiel geïntegreerd voor een strak ontwerp met veel natuurlijk licht, wat zorgt voor een gevoel van openheid en verbinding met de omgeving.

Pallazzo XL AVENTA

Innovatief en elegant, de Pallazzo XL AVENTA is voorzien van een geïntegreerde schuifwand zonder zichtbare bovenrail. Deze terrasoverkapping biedt uitgebreide mogelijkheden voor diegenen die hun leefruimte willen uitbreiden in harmonie met de natuur. Met keuze uit afgeronde of rechte gootontwerpen past deze perfect bij diverse architectuurstijlen. De interne gootversterking maakt grote vrijdragende overspanningen mogelijk.

Pallazzo XL

De Pallazzo XL terrasoverkapping is de oplossing voor wie een grotere vrije overspanning wil, met slechts twee palen. Met staalversteviging kan deze overkapping een breedte van 6 meter en een diepte van 4 meter met glas aan, wat resulteert in meer licht en een ruimere doorgang. Onzichtbare versterking in de liggers of goot zorgt voor een vrije overspanning tot 6 meter, terwijl de constructie voldoet aan de wettelijke eisen voor sneeuw- en windbelasting.

Pallazzo 150 SL

De Pallazzo 150 SL is een moderne aluminium terrasoverkapping met een minimalistisch design, geschikt voor eigentijdse architectuur. De moderne goot en bijpassende palen creëren een strakke uitstraling. Voor grotere overspanningen kan de goot worden versterkt met staal, zonder extra palen. Onzichtbare versterking in de liggers of goot maakt een maximale overspanning mogelijk, wat resulteert in meer licht en ruimte, terwijl voldaan wordt aan de eisen voor sneeuw- en windbelasting.

Welk Pallazzo model past het beste bij jouw wensen en stijl? Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden.