DICKSON® EN ELLE DECORATION

BRENGEN SAMEN 4 EXCLUSIEVE ZONWERINGDOEKEN UIT

Designcollecties en trendy kleuren zijn vandaag de belangrijkste troeven in de wereld van de decoratie. Samen met ELLE DECORATION verrijkt Design Outdoor by Dickson® zijn nieuwe Zonweringcollectie 2012-2015 met een nieuwe exclusieve en geraffineerde serie. Een combinatie van stijlen die perfect in harmonie ismet de actuele trend om te werken met verfijnde motieven van trendy behang. Vanaf maart 2012 zijn de doeken ELLE DECORATION exclusief verkrijgbaar bij de 150 erkende dealers van Dickson®.

SERIE ELLE DECORATION, DE EERSTE CO-BRANDINGCOLLECTIE VOOR DICKSON®

Met de nieuwe exclusieve collectie voor zijn netwerk van erkende dealers bevestigt Dickson® zijn positie als ontwerper van stijlvolle design zonwering. ‘Met dit partnership integreren wij het chique en trendy universum van ELLE DECORATION. Tegelijk brengen we internationaal een sterke boodschap over het universum van Dickson®. Om dit aanbod dat we in licentie produceren te ondersteunen, kiezen we voor een multimedia-aanpak waarin we vooral mikken op vrouwen, de belangrijkste beslissers als het gaat om interieurdecoratie’, zegt Anne Mognetti die het project bij Dickson® coördineert. Het gamma ELLE DECORATION by Dickson® is het resultaat
van nauwe samenwerking van twee stijlbureaus, een elegant samengaan van de creativiteit van ELLE DECORATION met die van DICKSON®.

DICKSON® EN ELLE DECORATION,  EEN EXCLUSIEVE SERIE IN TRENDY MINERAALGRIJS

In de zomer willen steeds meer mensen buiten wonen. De tuin wordt een leefruimte, mensen zoeken hun ontspanning buiten, gevels krijgen kleur… Wake up (1), Garden Party (2) en Clubbing (3) zijn nieuwe creaties van Dickson® waarin een chique en originele grafische vormgeving mooi hand in hand gaat met gestileerde koffiebonen en bladeren en met een streepmotief, in een ton sur ton van donkergrijs naar naturel kleuren.

DICKSON® EN ELLE DECORATION ZETTEN SAMEN DE NIEUWE OUTDOOR TREND

Deze exclusieve collectie komt boven op de 212 andere referenties van de nieuwe zonweringcollectie van Dickson®: met 188 tinten Orchestra, 10 effen kleuren Symphony en 14 jacquards Opera blijft het aanbod van Dickson® het grootste op de hele zonweringmarkt. De 4 stoffen gesigneerd ELLE DECORATION zijn vooral origineel door hun natuurlijke toetsen. Ze zijn een perfecte aanvulling bij de explosieve kleur van de 100 effen kleuren en 88 strepen van de Zonweringcollectie 2012-2015 van Dickson®, die vooral helemaal COLOR ADDICKT is