Elektrische Terras Zonwering

De levenskunst van het buitenleven

Zodra de zon begint te schijnen willen we eens heerlijk kunnen ontspannen op ons terras. Combineer tuinmeubels. planten, verlichting en accessoires voor een perfecte omgeving om samen te eten en te ontspannen. Een elektrische terraszonwering is een onmisbaar element in uw patio-omgeving, want deze zorgt voor schaduw en maakt dat u bij elk weer van uw avonden kunt genieten

Elektrische Terraszonweringen kunnen inclusief verlichting en verwarmingselement worden geleverd. Ideaal als u ’s avonds langer van uw terras wilt genieten. Somfy motoren, sensoren, bedieningen en accessoires zoals terrasverlichting kunnen worden toegepast in elk type, merk en uitvoering zonweringsproduct.

Motorisering van uw terraszonwering Comfortabeler leven!

Met een door Somy aangedreven elektrisch zonnescherm haalt u het maximale uit uw buitenruimte, in elk jaargetijde. Dankzij ons brede assortiment aan accessoires, waaronder weersensoren, verwarming en belichting, kunt u ontspannen in de frisse lucht, ongeacht her weertype. En met uw afstandsbedieningen bedient u uw gemotoriseerde oplossingen met een eenvoudige knopdruk.

Waarom uw zonweringen motoriseren?

Mocht u overwegen om een terraszonwering te installeren, overweeg dan gelijk een gemotoriseerde oplossing. Als u recent al een handbediende zonwering heeft laten plaatsen, dan hoeft u deze niet geheel te vervangen, omdat de meeste zonweringen ook nadien nog van een Somfy motor kunnen worden voorzien. Wel zijn er enkele voorwaarden zoals de leeftijd van het scherm. Vraag daarom uw installateur naar de mogelijkheden.

U hoeft niet langer te vertrouwen op uw fysieke armkracht om het zonnescherm in of uit te draaien. Onze elektrische zonneschermen opent en sluit u eenvoudig met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras.