Elektrische Terrasoverkapping

Geniet van het goede leven op uw terras

Een terrasoverkapping is een stijlvol element in uw buitenruimte. Het biedt beschutting en is makkelijker toegankelijk dan een serre en biedt meer bescherming dan een zonnescherm. Met een terrasoverkapping wordt uw buitenruimte een geliefd verzamelpunt in uw huis, voor maximaal plezier van uw terras.

Als u in een elektrische terrasoverkapping wilt investeren, denkt u natuurlijk goed na over het ontwerp, de optionele producten en specifieke wensen. Elk type en merk terrasoverkapping heeft weer zijn karakteristieke uitstraling en prijs. Misschien gaat uw voorkeur uit naar een grote of een kleine terrasoverkapping, met of zonder zijpanelen, een vrijstaand ontwerp of aan huis gemonteerd. Wat u ook kiest, de Somfy motoren, sensoren, bedieningen en accessoires kunnen worden toegepast in elk type, merk en uitvoering terrasoverkapping product.

Motorisering van uw terrasoverkapping

Leven is beweging!

Of u nu een oprolbaar of een opvouwbaar canvasplafond heeft of lamellen – Somfy heeft de oplossing voor elk type pergola.
Waarom zou u uw terrasoverkapping motoriseren?

Gemotoriseerde terrasoverkappingen bieden u de mogelijkheid om uw buitenruimte met behulp van een afstandsbediening eenvoudig om te vormen. Met een enkele knopdruk reguleert u de zon- en schaduwintensiteit, voor volledige controle over uw comfort.

De voordelen van een Somfy motor

  • Nauwkeurige, soepele sluiting
   De motor garandeert een consistent soepele werking voor een lange levensduur van de constructie en stoffen.
  • Betere bescherming
   Uw instellingen worden opgeslagen, waardoor uw canvas strak gespannen blijft voor een aantrekkelijke uitstraling en effectieve waterafvoer (afhankelijk van het type canvas)
  • Obstakeldetectie
   De motor stopt automatisch als er een obstakel wordt gedetecteerd, voor extra bescherming van personen en eigendommen.
  • Perfect gespannen stoffen
   De motor stop automatisch zodra het doek goed gespannen staat, voor een optimale bescherming van zowel het doek als het mechanisme en een lange levensduur van uw terrasoverkapping.
  • Klaar voor huisautomatisering
   voor een waarlijk verbonden huis.

Somfy tips

Voor een comfortabel binnenklimaat
De lichtontvanger met dimmer geeft u controle over de lichtintensiteit op uw terras of in uw tuin. De slimme en gebruiksvriendelijke bediening biedt u veel gemak in een perfecte buitensituatie.

Voor een betere zonbescherming
Een draadloze zonsensor kan op eenvoudige wijze in uw terrasoverkapping of op uw gevel worden gemonteerd. Hiermee beschermt u tevens uw tuin- en terrasmeubelen, alsmede uw interieur tegen schadelijke UV-straling.

Op zoek naar een geautomatiseerde terrasoverkapping? denk dan ook eens aan huisautomatisering. Dit zorgt voor maximaal comfort voor uw terras.
Elektrische terraszonweringen zijn vaak maatwerkoplossingen die bij voorkeur door een vakman dienen te worden geïnstalleerd. De reden is o.a. dat een gemiddeld terrasscherm al gauw een 14 m2 doekoppervlakte bestrijkt. De krachten die vrij komen bij opstekende wind, vragen veel van de muurkwaliteit. Maar door de juiste voorzorgsmaatregelen kan dit worden opgelost door de Somfy installateur. Deze beschikt over de benodigde kennis en ervaring.

Van den Eijnde, een Somfy gecertificeerde installateur, kan u tevens demonstreren en adviseren bij het maken van uw productkeuze en verzorgt desgewenst het volledige installatieproces bij u thuis, voor gegarandeerde gemoedsrust.