Onder onze terras overkapping kunt u dag en nacht genieten

Met Stobag Zonwering kiest u voor Zwitserse topkwaliteit. 

We zetten daarbij graag de Pergolino in het zonnetje, een topmodel dat een schaduwplek tot wel 6 meter breed bij 5 meter diep kan overspannen. Onder de Pergolino kunt u nu echt dag en nacht genieten. Het doek is met afstandsbediening traploos in elke tussenstand uitrolbaar.
Onder de sfeervolle Pergolino is het dag en nacht heerlijk genieten.  Als de zon fel schijnt rolt u met één druk op de knop de zonwering uit in elke gewenste stand. Als het even regent kunt u rustig blijven zitten. En als u kiest voor het nieuwste model met ingebouwde LED verlichting lijkt de zwoele zomeravond nooit voorbij te gaan.
De Pergolino is naar wens op elke maat leverbaar tot een overspanning van 6 meter breed bij 5 meter uitval.  De opbouw van het framewerk is altijd even rank als slim. Links en rechts twee horizontale liggers met geleiderails.  Vooraan twee staanders of een steun aan de zijmuur. En vrij uitzicht in het midden bij de breedste overspanning.

Binnenin het stabiele profiel zit al de nodige techniek voor het uitrollen en de juiste doekspanning. Rails voor naadloze doekgeleiding. Een op afstand te bedienen rolmotor. En gasveren voor constante spanning.

Weer en wind hebben weinig invloed op het uiterst duurzame materiaal. Bij een hellingshoek tot 15o loopt regenwater als  vanzelf weg. En met uitgerold doek is zelfs windkracht 6 geen probleem.