Ontwerp je eigen Pallazzo veranda!

Je denkt over een Pallazzo veranda en je hebt ook al ideeën hoe deze eruit moet komen te zien… download nu de Pallazzo veranda app en ga aan de slag met ontwerpen.

Pallazzo veranda app

Met de Pallazzo Veranda app ontwerpt u zelf uw veranda. Maak op circa 5 tot 8 meter afstand een foto van uw huis of kies een bestaande afbeelding van een huis in de fotobibliotheek. Kies het verandatype dat bij uw woning past.

Via de ‘maatvoering’ kunt u een extra staander kiezen, de vakverdeling veranderen of zijwanden plaatsen.

Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium veranda of terrasoverkapping. De duurzame aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van Pallazzo Veranda staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte.

Of u nu kiest voor een aluminium serre, veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping, met Pallazzo geniet u thuis van outdoor living. Vier vakantie in eigen huis, schop uw schoenen uit, verleng uw zomer, organiseer feestjes en barbecues of geniet van de rust in uw tuin.

Als aluminium verandaspecialist hebben wij de Pallazzo terrasoverkappingen de afgelopen twintig jaar doorontwikkeld met onze ervaringen én die van gebruikers.  Wanneer u meer informatie wenst over Pallazzo Veranda dan komt u gewoon bij ons langs.