Optimaal gebruik van terras en balkon

Het hele jaar lang optimaal gebruik van uw terras en uw balkon

Met de schuif-, de schuif-draai-systemen en het 100% glazen balustradesysteem van STOBAG maakt u het hele jaar lang optimaal gebruik van uw terras en uw balkon. Want u kunt, geheel onafhankelijk van het weer, genieten van de natuur. U wordt optimaal beschermd bij weer en wind, zonder daarbij te hoeven afzien van een mooi, groots uitzicht.

Bij het openen of sluiten van de eerste schuifdeur worden ook de overige schuifdeuren door geïntegreerde meenemers automatisch geopend en gesloten.
De uitgekiende onderrails zorgen voor een moeiteloze entree en een optimale waterafvoer. De loopwagens met speciale kogellagers aan de onderkant garanderen een lichte loop van de afzonderlijke schuifdeuren. Door de hoogtecompensatie van de bovenrail van max. 20 mm en de hoogtebijstelling van de wielen tot max. 5 mm kan het schuifsysteem kleine hoogteverschillen zonder problemen compenseren, en wordt een snelle, eenvoudige montage mogelijk.

SV1025 – Open zicht naar buiten

Het 100% glazen schuif-draaisysteem SV1025 maakt ieder huis aantrekkelijker door het contrast tussen glas en muur. Zijn afzonderlijk verschuifbare glazen vleugels kunnen over de hele voorkant geopend worden en als smal pakket aan de zijkant gezet worden. Zo ontstaat een prachtige overgang van binnen naar buiten zonder het aanzicht nadelig te beïnvloeden. Daarbij neemt de geopende wand slechts weinig ruimte in beslag.

Het profiel-systeem SV1051 biedt een compleet pallet aan mogelijkheden op het gebied van on-geïsoleerd glas. Op wens van de klant kunnen vaste beglazingen en speciale driehoekelementen met optionele draai-kiep dakramen worden uitgevoerd. Naar keuze kan veiligheidsglas (VSG) met heldere of matte folie gebruikt worden.