Revolutionaire glazen luifel

De unieke glazen luifel ARDON GP2600 met geïntegreerde telescopische luifel biedt betrouwbare bescherming tegen zon, regen en sneeuw – en dat geheel zonder storende staanders.

Veelzijdig bruikbaar – meervoudig functioneel

Als all-weather bescherming is het glasluifelsysteem ARDON GP2600 het hele jaar door uitstekend geschikt voor terrassen, etalages of voorpleinen. Voor particuliere woningen, in de buitengastronomie of als vaste, transparante overkapping van winkelpassages: de glazen luifel ARDON GP2600 is veelzijdig inzetbaar.
De robuuste dakbeglazing zorgt voor een droge schuilplaats als het regent of sneeuwt. Het natuurlijke daglicht in de binnenruimte blijft bewaard. Op hete dagen zorgt de geïntegreerde, over het glazen oppervlak uitschuifbare zonwering voor koele, royale schaduw.
De ARDON glazen luifel vertegenwoordigt een nieuwe generatie producten op het gebied van multifunctionele, hoogwaardige bescherming tegen zon en ongunstige weersomstandigheden

Het gepatenteerde telescoopsysteem zorgt bij de ARDON GP2600 met één druk op de knop voor een royale bescherming tegen de zon met een uitval van max. 325 cm. Bij slecht weer beschermen de robuuste glazen elementen (gelaagd veiligheidsglas) betrouwbaar tegen regen of sneeuwbelastingen tot 300 kg/m2.
Dankzij diverse bevestigingsopties met smalle trekstangen of desgewenst door hoekconsoles aan de zijkant direct tegen de gevel zijn storende staanders overbodig.
Hoogwaardige onderdelen van gepoedercoat aluminium, gelaagd veiligheidsglas en hightech textielweefsel garanderen een lange levensduur.

Glazen luifel met geïntegreerde zonwering en comfortabele opties

Dankzij de ARDON glazen luifel dringt het natuurlijke daglicht ook bij slecht weer door tot de woon- en werkruimte. Bij zon en hitte daarentegen biedt de geïntegreerde telescopische zonwering een effectieve UV- en warmtebescherming.
Tal van opties, zoals de energiebesparende LED-verlichting, afwatering of een comfortabele automatische besturing, kunnen elegant worden geïntegreerd.

Het oppervlak onder de ARDON glazen luifel is barrièrevrij en is prima te gebruiken als extra service- of winkelruimte. Op openbare plaatsen of in winkelstraten maakt het systeem indruk als moderne en robuuste overkapping waaronder het gezellig toeven is.
Dankzij de zonwering blijft de gevel met vensters beschermd tegen zon en hitte. Noch klanten, noch medewerkers of verkoopartikelen worden blootgesteld aan direct zonlicht. De zonwering heeft een positieve uitwerking op het binnenklimaat, de lichtregeling en de kwaliteit van de verkoopartikelen (kleuren verbleken niet, levensmiddelen bederven niet, etc.).
Het glazen luifelsysteem ARDON kan harmonisch worden geïntegreerd in nieuwe of bestaande gevels.